Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

Zet alvast in je agenda: van 10 t/m 14 verandert Utrecht in één grote camping, tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Letterlijk zelfs, want je kunt met je caravan of camper komen kamperen op de Pop Up City Camp, die speciaal voor de beurs uit de grond wordt gestampt. Ideaal om een dagje beurs te combineren met een citytrip in de Domstad!

De nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens, stoere tenttrailers en (voor-)tenten: je vindt het op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs: dé plek om je te oriënteren op die ene grote aanschaf. Maar de beurs is ook een prima gelegenheid om je kampeeruitrusting weer op orde te maken met leuke accessoires en handige gadgets die je campingleven nóg comfortabeler maken.

Clinics en workshops
Natuurlijk zijn er ook dit jaar weer veel activiteiten waar je aan kunt meedoen. Schuif aan in het Kampeertheater met informatieve clinics en workshops, pak een (e-)bike voor een proefrit of kruip zelf achter het stuur van een gloednieuwe camper om voor een testdrive. Ook bij de exposanten is er van alles toe doen, zoals het Hal(f) 12 Prijzenfestival, de kortingsacties en de behendigheidsspelletjes waarmee je leuke prijzen kunt winnen.

Noviteiten en campings
Van 10 tot 14 oktober zijn 6 beurshallen tot de nok gevuld met kampeernoviteiten, accessoires en campings. Zodat je nu alvast kunt wegdromen over je vólgende roadtrip. En voor de nieuwkomers: als je wilt weten of een kampeervakantie jouw manier van vakantie vieren is? Of wil je ontdekken hoe het is om met een camper rond te trekken? Vind je het wel spannend om tijdens je vakantie een daktent uit te proberen? Er zijn volop partijen op de beurs aanwezig die ook materiaal verhuren.

Meer weten? De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is van 10 t/m 14 oktober (10-17 uur). Voor meer info klik je naar www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.