Nazomeren op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

KAMPEER & CARAVAN JAARBEURS,
11 t/m 15 okt: proefrijden en genieten!

De caravanverkopen zitten in de lift en vooral de camper is populairder dan ook. Kamperen is hót – niet heel gek, want de nieuwe modellen zijn mooier dan ooit. Straks tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (11 t/m 15 oktober) kun je zelfs proefrijden. Maar er is nog veel meer te doen!

Al twee jaar op rij rijzen de verkoopcijfers de pan uit – kamperen staat weer helemaal op de kaart. En tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je je straks onderdompelen in de wereld van natuurliefhebbers, campingfanaten en avonturiers. Je kunt snuffelen tussen de nieuwe modellen, maar je kunt ook zelf achter het stuur kruipen van je favoriete camper, of zelfs – onder deskundige begeleiding – een rondje sturen met een splinternieuwe caravan achter de (test-)auto. En omdat er geen Nederlander is die zónder fiets op vakantie gaat, kun je tijdens op het fietsparcours ook nog ’n een rondje maken op de nieuwste e-bikes!

Prijzenfestival en workshops
De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét kampeerevent van Nederland en een leuk dagje-uit voor het gezin. Met een speciale KidsRoute vol leuke activiteiten voor kleine kampeerdertjes, leuke en informatieve clinics en workshops in het KampeerTheater en mischien win je een campervakantie tijdens het dagelijkse Half-12 Prijzenfestival. Je kunt ideeën opdoen bij ‘Pimp My Caravan’, waar creatieve stylisten een oud vakantiebeestje omtoveren in een up-to-date kampeerparadijs op wielen en daarnaast kun je je op de InnovatieRoute laten informeren over gadgets en producten die kamperen nét even leuker, comfortabeler of zelfs veiliger maken. Zoals de Smart-trailer, de winnaar van de Start-Up Contest: een slimme App op je smartphone die je informeert over de caravanverlichting, de bandenspanning en nog veel meer.

Wereldrecordpoging
Op de eerste dag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs laten we zien hoe snel je een moderne vouwwagen kunt opzetten, met een heuse Wereldrecordpoging: hoe vaak kun je zo’n tenttrailer in 6 uur opbouwen en afbreken? Raad het juiste aantal en win € 1.000 shoppen plus één week vakantie met een vouwwagen!

Wist je trouwens dat Nederland kampeerbestemming nummer-1 is, onder de Nederlandse kampeerders? Daarom is Nederland het themaland van de beurs, met oer-Hollandse terrassen waar je haring kunt happen of genieten van allerlei andere typisch Nederlandse lekkernijen. En voor wie wil blijven slapen hebben we de Pop-Up Camping, pal naast het beurscomplex, in hartje-Utrecht. Inclusief ontbijtservice – wel even vooraf reserveren 😉

www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.