Kamperen zonder eigen spullen

Kamperen? Dat kan zelfs zonder eerst je eigen kampeeruitrusting aan te schaffen. Met Geardropper – zó maak je kennis met de leukste manier van vakantievieren.

Tent, matrasjes, slaapzak, kookspulletjes: met Geardropper staat je complete kampeeruitrusting al kant-en-klaar op de camping van je keuze. In Portugal, IJsland, Zweden, Kroatië of Spanje. En zelfs je tent is al opgezet – speciaal voor jou!

GEEN GESLEEP
Geardropper maakt kamperen nóg makkelijker, vooral voor enthousiastelingen die de charme van het kamperen nog moeten ontdekken. Geen gesleep met eigen spullen, maar gewoon: huren. En je spullen staan al op de mooiste locaties in Europa – en daar hoef je niet eerst honderden kilometers voor te rijden: vliegticket, huurauto en vervolgens staan je spulletjes al voor je klaar. Kampeerervaring is niet nodig vanwege ’t hoge gebruiksgemak van de uitrusting en de instructievideo’s op www.geardropper.com. En eenmaal op het ‘basecamp’ kún je natuurlijk een week blijven staan, maar nog leuker is het om een avontuurlijke rondreis te maken. Als Geardroper-gast krijg je op voorhand tips zodat je zelf een mooie route kunt samenstellen. En na afloop laat je alles weer achter op de camping waar je begonnen bent. Zo simpel is dat.
Geardropper-oprichter Bas Sonnevelt kwam op het idee tijdens een van zijn eigen kampeerreizen. ‘Ik kampeer zelf best vaak maar ik zou eigenlijk graag wat vaker én verder weg willen dan alleen Frankrijk of Duitsland. Maar voor Portugal, Corsica of Noorwegen zit je al snel twee of drie dagen in de auto. En weer zo’n zelfde aantal dagen voor de terugreis. En als je dan niet zoveel vakantiedagen hebt, dan is dat natuurlijk zonde van de tijd. Met het vliegtuig kan wél maar zo eenvoudig sjouw je niet zomaar al die kampeerspullen mee. Hoe mooi zou het zijn als je uitrusting al op je bestemming voor je klaarstaat? Nou, zó is Geardropper ontstaan’.


OOK IN NEDERLAND
Geardropper werkt samen met natuurcampings in de mooiste uithoeken van Europa, maar ook in Nederland. De eigenaren zorgen dat je uitrusting klaarstaat en kunnen vragen beantwoorden als dat nodig is. ‘Vaak is daar ook wel behoefte aan: als je nog nooit hebt gekampeerd is het wel fijn als iemand even uitleg geeft. Over je spullen, maar ook over mooie plekken in de omgeving’, legt Bas Sonnevelt uit. ‘Daarom sta je de eerste en de laatste nacht op die camping – het basecamp. Tussendoor maak je de rondreis die je zelf bedacht hebt, of aan de hand van de adviezen van de campingbaas. En op de laatste nacht laat je alles daar weer achter, pak je je huurauto en vlieg je weer terug naar huis’.


UITRUSTING
Geardropper is de perfecte manier om kennis te maken met avontuurlijk kamperen. Eigen spullen heb je niet nodig: de Geardropper-uitrusting bestaat uit een opblaasbare tent, compleet met stoelen, tafel, kookspulletjes, slaapmatjes en spiksplinternieuwe slaapzakken. Na afloop van je kampeeravontuur blijven alle spullen achter op het basecamp – de slaapzakken mag je houden of ze worden gedoneerd aan thuis- en daklozen.
De uitrusting van Geardropper is op dit moment geschikt voor avontuurlijke koppels en met ingang van dit kampeerseizoen is er op aanvraag ook een oplossing voor kleine gezinnen. Voor  volgend seizoen werkt Geardropper aan een speciaal gezinspakket met bijpassende huurauto.

Geardropper heeft bestemmingen in Nederland, Portugal, Zweden, Spanje, Corsica, Kroatië of IJsland. Meer informatie op www.geardropper.com

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.