Korting! Kaartverkoop Kampeer & Caravan Jaarbeurs is gestart

Pak je agenda erbij, want begin oktober is het weer zover! De Kampeer & Caravan Jaarbeurs vindt plaats van woensdag 2 tot en met zondag 6 oktober in Utrecht en je kunt nú al tickets bestellen met minimaal €5 korting per persoon. Kinderen mogen zelfs voor slechts €1 mee naar binnen! Bestel jouw kaarten via de link hieronder.

Weet je al zeker dat je erbij wil zijn in Utrecht dit jaar? Als vroege vogel kun je nu voor €12 per persoon al je ticket bestellen en dat betekent dat je minimaal €5 korting krijgt op de reguliere entreeprijs. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar mogen voor €1 mee en voor tieners (13 t/m 17 jaar) gelden prijzen van €7,25 op woensdag, donderdag en vrijdag en €8 op zaterdag en zondag.

Voor de ‘Early Bird’ tickets geldt: op=op! Dus sla snel je slag en koop je kaarten door op deze link te klikken.

59e Kampeer & Caravan Jaarbeurs

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is het grootste kampeerevenement van Nederland en wordt dit jaar voor de 59e keer georganiseerd. Van woensdag 2 tot en met 6 oktober vind je in Utrecht 5 dagen lang echt alles wat je hartje begeert op het gebied van caravans, campers, vouwwagens, tenten, accessoires, reizen, outdoor en nog veel meer. Je bezoek wordt extra leuk door de vele activiteiten, workshops, live muziek, horecaterrassen en entertainment voor jong en oud. Hier ga je je als echte liefhebber of als beginnende kampeerder echt niet vervelen! Je kunt plaatsnemen in het Kampeertheater voor presentaties en tips, inspiratie opdien op het Klusplein waar ‘live’ caravans en campers een make-over krijgen en je kunt de nieuwste (elektrische) tweewielers uitproberen op het fietsparcours. Kijk voor alle info op de website van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2024.

De Early Bird tickets voor slechts €12 per stuk (volwassenen) bestel je nu via deze link.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!