NIEUW TV-PROGRAMMA OVER KAMPEREN
‘Love for the Campsite’ met Ron Brandsteder en Patrick Martens

Op 10 oktober start het nieuwe tv-programma ‘Love for the Campsite’, met de presentatoren Ron Brandsteder en Patrick Martens. Samen met acht vijftigplussers maken de BN’ers een hilarische kampeerreis door Denemarken, met campers, caravans en een vouwwagen. Op de eerste dag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (woensdag 9 oktober) zijn Ron en Patrick aanwezig voor de aftrap van het tv-programma.

In het gloednieuwe kampeerprogramma ‘Love for the Campsite’ kruipen Ron Brandsteder (o.a. Honeymoonquiz) en Patrick Martens (o.a. GTST en ZOOP) in de rol van reisleiders, tijdens een rondreis door Denemarken. Dat doen zij niet alleen, maar samen met acht alleenstaande vijftigplussers.
De onvergetelijke kampeerreis van dit vrolijke gezelschap is vanaf 10 oktober elke donderdagavond te zien bij de zender ONS (Ziggo-kanaal 50 en kanaal 89 in het pluspakket van KPN). Voor de launch van het tv-programma zijn Ron Brandsteder en Patrick Martens op woensdag 9 oktober aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, in het Kampeertheater, van 10.30-11.30 uur. Daarna zijn ze ook aanwezig bij de ANWB in Hal 7.

Paardrijden, oesters rapen en abseilen
Gezamenlijk genieten reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens én de acht deelnemers van de prachtige natuur in Denemarken en het campingleven. Ze overnachten onder meer op Nysted Strand Camping, Camp Møns Klint en Drejby Camping, drie mooie campings met uitstekende faciliteiten. Het gezelschap kampeert met caravans, campers en een vouwwagen (Bürstner, Dethleffs, Laika en Camp-let). Veel kampeerervaring hebben deelnemers noch reisleiders en dat zorgt voor vermakelijke scènes.
Tijdens het rondje Denemarken gaan de deelnemers onder meer oesters rapen, gin maken, abseilen en wandelen over de kliffen van Møn. Op de website Love for the Campsite lees je meer over het tv-programma en kun je alvast kennismaken met de deelnemers. Het tv-programma is ontstaan door een samenwerking tussen VisitDenmark, de ANWB en Camp-to-Go.

Uitzendtijden
Volg de avonturen van Ron Brandsteder, Patrick Martens en de acht deelnemers vanaf 10 oktober elke donderdag om 21.30 uur en elke zaterdag om 18.30 uur bij de zender ONS: te ontvangen op kanaal 50 van Ziggo en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij andere Nederlandse providers is ONS in het pakket opgenomen.

 

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!