Vóór en dóór kampeerders…

Op vakantie zoals jij dat wilt, in je eigen tempo. Met z’n tweetjes of met je gezin: grassprieten tussen je tenen, met een spannend boek onder de luifel of genieten van je eigen kinderen in het zwembad. Die passie vind je terug in Camp-to-Go: de website vóór en dóór kampeerders. Met tips over caravans beladen, over de soorten campers, over droombestemmingen en leuke evenementen! Welkom bij Camp-to-Go!

Of je nu kiest voor een roadtrip met de tent, de vouwwagen, de caravan of camper: kampeerders kunnen je haarfijn vertellen waarom ze er met hun tent, vouwwagen, caravan of camper op uittrekken. Gaan en staan waar je wilt, even lekker niets moeten of juist actief erop uit. En dat bepaal je allemaal lekker zelf!!

Caravan beladen
Een caravan die wat onrustig achter de auto hangt? Dat heeft voor 99 procent te maken met de belading, want de bandenspanning heb je thuis natuurlijk al gecheckt. Lichte spulletjes (zoals kleding) in de bovenkastjes, zware bagage – voortent, tentstokken – liefst in de auto of anders op de caravanvloer, recht boven de as. En de kogeldruk op maximaal: zo’n 60-70 kg voor de meeste auto’s. Dat zijn de basisregels. En gaat de caravan écht slingeren? Rémmen. Dat is het enige dat helpt. Alle tips vind je hier.

Soorten campers
‘Niet het eindpunt, maar de reis is de bestemming’. Maar doe je dat met een alkoofcamper, campervan, halfintegraal- of integraalcamper? Zie je door de bomen het bos niet meer? Dat snappen we als geen ander. Daarom hebben we van elk type camper een handig profieltje gemaakt. Met de voor- en nadelen. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze – je vindt ze hier.

Droombestemmingen en evenementen
Gaan en staan waar je wilt, elke morgen een vers stokbroodje halen. Dat is het ultieme gevoel van vrijheid. En dat kan in eigen land, in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje of Kroatië – topcampings vind je overal en wij geven daar alvast een voorzetje voor op onze landenpagina’s. En nog leuker: combineer je vakantie ‘ns met een gaaf evenement. Daar hebben we een handig overzichtje van gemaakt, op onze Evenementenkalender.

Op Camp-to-Go vind je álles over kamperen, tot en met en handig merkenoverzicht en de Camp-to-Go Dealerlocator, voor een camper- of caravanbedrijf bij je om de hoek. Welkom bij Camp-to-Go!

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.