Giottiline campers

Giottiline campers worden sinds 2004 in Italië ontworpen en gebouwd. Door het innovatieve design zijn ze al vanaf de start een opvallende verschijning in de kampeerwereld. Tegenwoordig maakt Giottiline deel uit van de Franse Rapido-groep.

De Italiaanse Giotti-familie start in 2004 met de bouw van de Giottiline campers en door het Italiaans design staan ze direct volop in de belangstelling. Het is 2014 als PLA zich meldt voor overname en daarmee wordt Giottiline onderdeel van de Franse Rapido-groep, waartoe ook het Italiaanse merk PLA behoort. Zo profiteert Giottiline van de knowhow en de investeringen die het Rapido-concern in de ontwikkeling van Giottiline steekt. De combinatie van Rapido-kwaliteit en Toscaans design levert nieuwe innovatieve en hoogwaardige campers op. De campers van Giottiline lopen van de band in de nieuwe fabriek in Colle di Val d’Elsa, in het hart van wat de Toscaanse ‘Camper Valley’ wordt genoemd.

Compacte campers op Peugeot, bij Giottiline.

CAMPERMODELLEN
Het Giottiline-programma omvat drie halfintegraalcampers met de naam Therry. Je kunt hierbij kiezen tussen een Fiat Ducato- of een Citroën Jumper-chassis. Giottiline produceert in deze serie ook een alkoofcamper, de Therry T 45: een echte familiecamper waarmee je met vijf personen kunt reizen en met z’n zessen slapen. Ook hierbij de keuze tussen Fiat of Citroën. Dan volgt de Siena met zeven halfintegraalcampers en twee alkoven: de meest uitgebreide serie van Giottiline. Bij de campervans zien we de Giottiline Van in twee lengtes, 540 en 600 cm, waarvan de laatste er is in twee uitvoeringen: eentje op Fiat en de andere op Citroën. Ook heeft Giottiline nog twee compacte campers op Peugeot in het programma, de C60 met een dwarsbed achterin en de C66 met twee enkele bedden.

Meer info: www.giottilinenederland.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.