Giottiline campers

Giottiline campers worden sinds 2004 in Italië ontworpen en gebouwd. Door het innovatieve design zijn ze al vanaf de start een opvallende verschijning in de kampeerwereld. Tegenwoordig maakt Giottiline deel uit van de Franse Rapido-groep.

De Italiaanse Giotti-familie start in 2004 met de bouw van de Giottiline campers en door het Italiaans design staan ze direct volop in de belangstelling. Het is 2014 als PLA zich meldt voor overname en daarmee wordt Giottiline onderdeel van de Franse Rapido-groep, waartoe ook het Italiaanse merk PLA behoort. Zo profiteert Giottiline van de knowhow en de investeringen die het Rapido-concern in de ontwikkeling van Giottiline steekt. De combinatie van Rapido-kwaliteit en Toscaans design levert nieuwe innovatieve en hoogwaardige campers op. De campers van Giottiline lopen van de band in de nieuwe fabriek in Colle di Val d’Elsa, in het hart van wat de Toscaanse ‘Camper Valley’ wordt genoemd.

CAMPERMODELLEN
Het Giottiline-programma omvat vijf halfintegraalcampers met de naam Therry. Je kunt hierbij kiezen tussen een Fiat Ducato- of een Citroën Jumper-chassis. Giottiline produceert ook een alkoofcamper, de T 45: een echte familiecamper waarmee je met vijf personen kunt reizen en met z’n zessen slapen. Ook hierbij de keuze tussen Fiat of Citroën. Tenslotte de integraalcampers, verkrijgbaar in twee indelingen: de GL 937 met twee enkele bedden in de lengterichting van de camper en de GL 938 met een centraal geplaatst queensbed waarbij je aan beide zijden kunt instappen. Doordat deze wagens ook op Citroën verkrijgbaar zijn, is Giottiline de enige integraalcamper op een Citroën-chassis. Tenslotte heeft Giottiline twee campervans op Citroën-basis, met een dwarsbed achterin.

Meer info: www.giottilinenederland.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu