iCamp vouwwagens

‘Een vouwwagen maar dan helemaal anders’. Die droom werd werkelijkheid toen Hans Udo in contact kwam met polyesterspecialist Robert van Eekeren. Samen richtten ze in 2016 Udo Camp op; een jaar later werd de iCamp geïntroduceerd: een vouwcáravan, 100% Nederlands fabrikaat.

iCamp interieur

De iCamp is een modern vormgegeven vouwcaravan die helemaal in eigen beheer wordt gemaakt: per twee weken rolt er een iCamp van de band, in de werkplaats in Zaltbommel. Van de polyester schaaldelen tot het tentdoek: alle onderdelen zijn speciaal ontwikkeld voor de iCamp. Bijzonder aan de vouwcaravan is het gepatenteerde hefdak dat met twee kolommen als een tafelblad omhoog rijst, na een druk op de afstandsbediening – dat proces neemt slechts 28 seconden in beslag. Nog zo’n doordacht onderdeel: de uittrekbare keuken. Op regenachtige dagen kook je binnen; op mooie dagen kook je buiten.

iCamp

CARAVANMODELLEN

Van de iCamp is vooralsnog één model beschikbaar, voorzien van alle mogelijke luxe. De 1,74 meter brede vouwcaravan is na een halve minuut gebruiksklaar en desgewenst rits je er eenvoudig een voortent of luifel aan vast. De iCamp biedt zitplaatsen voor zes tot acht personen en daarnaast zijn er royale slaapplaatsen beschikbaar voor drie volwassenen en een kind. Hangkastjes, maar ook luiken aan de binnen- en buitenkant bieden veel opbergruimte. Smartphones en tablets laad je op bij de stopcontacten met USB aansluitingen. De uittrekbare keuken – met wasbakje en elektrische kraan – is voorzien van een vierpits gastoestel en een 40 liter bovenlader koelbox. Het lage eigen gewicht (538 kg) zorgt ervoor dat bijna elke auto de vouwcaravan kan trekken

Meer info: www.udocamp.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts