Mobilvetta campers

Aan de fraaie meubelbouw kun je nog zien dat het oer-Italiaanse merk Mobilvetta ontstond uit een fabriek van designmeubels. In de jaren ’90 bouwt het campermerk een stevig imago op en nog steeds dwingt Mobilvetta bewondering af als het gaat om sfeer en design.

In 2000 wordt het bedrijf, samen met de campermerken Elnagh en McLouis, opgenomen in de Società Europea Autocaravan (SEA), waarbij de productie wordt gebundeld in Poggibonsi (Toscane). In 2012 neemt de Trigano-groep het SEA-concern over. Vervolgens groeit het merk gestaag door, zodat er de afgelopen jaren weer modieuze Mobilvetta-campers van de band rollen, nog steeds in Poggibonsi. Waarbij de legendarische Euroyacht-modellen (tegenwoordig: K-Yacht) nog altijd kunnen meedingen naar de meest bijzondere integralen ooit.

CAMPERMODELLEN
De Krosser is de instapserie van Mobilvetta, een halfintegraal met drie indelingen. Boven de dinette is een hefbed geplaatst voor extra slaaplaatsen. Dan is er de KEA-serie met de KEA-P als halfintegraal en de KEA-I als integraalcamper met drie indelingen – allemaal met een face-to-face zithoek. De KEA-M staat voor de alkoofserie, ook met drie indelingen. In Toscane rollen ook integraalcampers van de band onder de naam K-Yacht. Die zijn leverbaar in twee uitvoeringen: de Tekno Design (drie indelingen), waarbij je duidelijk kunt zien dat Italiaans design diep in het Mobilvetta-DNA zit verankerd. De tweede uitvoering is de Tekno Line met zes indelingen. Ook hier overduidelijk Italiaans design, gecombineerd met een vleugje jachtbouw. Mobilvetta campers zijn gebouwd op een Fiat Ducato-chassis.

Meer info: www.mobilvetta.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!