Mobilvetta campers

Aan de fraaie meubelbouw kun je nog zien dat het oer-Italiaanse merk Mobilvetta van oorsprong uit een designmeubelfabriek afkomstig is. In de jaren ’90 bouwde het campermerk een stevig imago op en nog steeds dwingt het bewondering af als het gaat om sfeer en design.

In 2000 ging het bedrijf samen met de campermerken Elnagh en McLouis op in SEA, de Società Europea Autocaravan, waarbij de productie werd gebundeld in Poggibonsi (Toscane). In 2012 werd SEA overgenomen door de Trigano-groep. Vervolgens groeide het gestaag door, zodat er de afgelopen jaren weer modieuze campers in Poggibonsi van de band rollen. Waarbij de legendarische Euroyacht-modellen nog altijd kunnen meedingen naar de fraaiste integralen ooit.

Mobilvetta

CAMPERMODELLEN

De KEA is de instapserie van Mobilvetta, waarbij KEA-P een halfintegraal is met drie indelingen. De KEA-M staat voor de alkoofserie, ook met drie indelingen. In Toscane rolt ook de halfintegraal K-Silver van de band, verkrijgbaar in vier indelingen. Je kunt kiezen uit drie indelingen met queensbed en één met enkele bedden. En daarnaast beschikken alle Silver’s over een elektrisch bedienbaar hefbed, waardoor de campers geschikt zijn voor vier personen. Er is ook een integraal K-Silver uitvoering met drie indelingen. Bij de integraalcampers zien we de K-Yacht, in twee uitvoeringen. Bij de Tekno Design (drie indelingen) laat Mobilvetta zien dat Italiaans design diep in het DNA zit verankerd. De tweede uitvoering is de Tekno Line met zes indelingen. Ook hier overduidelijk Italiaans design gecombineerd met een vleugje jachtbouw.

Meer info: www.mobilvetta.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts