Mobilvetta campers

Aan de fraaie meubelbouw kun je nog zien dat het oer-Italiaanse merk Mobilvetta ontstond uit een fabriek van designmeubels. In de jaren ’90 bouwt het campermerk een stevig imago op en nog steeds dwingt Mobilvetta bewondering af als het gaat om sfeer en design.

In 2000 wordt het bedrijf, samen met de campermerken Elnagh en McLouis, opgenomen in de Società Europea Autocaravan (SEA), waarbij de productie wordt gebundeld in Poggibonsi (Toscane). In 2012 neemt de Trigano-groep het SEA-concern over. Vervolgens groeit het merk gestaag door, zodat er de afgelopen jaren weer modieuze Mobilvetta-campers van de band rollen, nog steeds in Poggibonsi. Waarbij de legendarische Euroyacht-modellen (tegenwoordig: K-Yacht) nog altijd kunnen meedingen naar de meest bijzondere integralen ooit.

CAMPERMODELLEN

Mobilvetta heeft een campervan-serie die thuishoort in het premiumsegment, de Admiral, verkrijgbaar in drie indelingen. Dan volgt de Krosser, de instapserie van bij de halfintegraalcampers van Mobilvetta, met vijf indelingen. Ook verkrijgbaar met een hefbed boven de dinette voor extra slaapplaatsen. Dan is er de KEA-serie met de KEA-P als halfintegraal en de KEA-I als integraalcamper met vijf indelingen – allemaal met een face-to-face zithoek. In Toscane rollen ook integraalcampers van de band onder de naam K-Yacht TeknoLine. Die zijn leverbaar in drie indelingen waarbij je duidelijk kunt zien dat Italiaans design diep in het Mobilvetta-DNA zit verankerd. De Mobilvetta campers zijn allemaal gebouwd op een Fiat Ducato-chassis.

Meer info: www.mobilvetta.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.