InterCaravaning campers

InterCaravaning is een samenwerkingsverband van ongeveer veertig Europese caravan- en camperbedrijven, voornamelijk in Duitsland. In 2014 introduceert het VANTourer, een nieuw merk op de recreatiemarkt.

VANTourer 

InterCaravaning laat de VANTourer buscampers bouwen bij Knaus in Nagyoroszi (Hongarije). Het zijn luxe uitgeruste bussen die in allerlei buitenkleuren verkrijgbaar zijn. In het begin was er keuze uit twee wagens maar dat aantal groeide snel, door de toenemende vraag. Nu rollen er vier types van de band: de 540, 600, 600 L en de 630. De campers omvatten drie verschillende uitvoeringen. De Active op basis van de Peugeot Boxer en zowel de Comfort- als de Prime-uitvoeringen worden op de vertrouwde Fiat Ducato gebouwd. Het bedrijf heeft geen ingewikkelde pakketten maar bouwt z’n campers standaard heel compleet. Ook bestaat de mogelijkheid af-fabriek een hefdak te monteren. Zodat je met vier personen kunt reizen en slapen.

VANTourer

CAMPERMODELLEN

VANTourer gebruikt polyethyleenschuim met een gesloten celstructuur als isolatie tegen het dak en de wanden en 12 mm styrodur op de vloer. Koudebruggen ontbreken hierdoor. De kasten hangen vrij van de achterwand waardoor circulatie ontstaat ter voorkoming van condensvorming. Bij de campermodellen starten we met de 540, een klassieke, 5,41 meter lange, compacte buscamper met een dwarsbed achterin. Dan volgt de 600 (5,99 meter) met een dwarsbed-indeling. De 600L heeft lengtebedden. De 630 is met z’n 6,37 meter het ruimste model, met twee lengtebedden. Daarnaast is zijn er nog twee VANTourer Sport-uitvoeringen van de 600D en de 600L.

Meer info: www.vantourer.de
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts