Inaca voortenten

Inaca is een Spaans familiebedrijf dat sinds 1974 voortenten produceert. De fabricage gebeurt in een supermoderne fabriek bij Barcelona. Computergestuurde machines staan garant voor kaarsrechte naden en zowel de afwerking, materialen als details zijn tot in de puntjes verzorgd.

Inaca is marktleider in Spanje. De producten voldoen aan de hoogste eisen. In nauwe samenwerking met de Nederlandse tentdoekproducent Ten Cate worden voortdurend nieuwe materialen getest, onder meer in de brandende zon en met fikse zeewinden. Dat maakt deze voortenten ideaal als seizoentent op (Spaanse) campings. Het assortiment is groot: van gezinsvoortenten tot luifels, lichtgewicht of zwaar tentdoek dat geschikt is voor alle seizoenen. De verkoop in Nederland is in handen van de firma De Wit in Schijndel.

VOORTENTMODELLEN
Het assortiment van Inaca omvat niet alleen voortenten voor caravans maar ook tenten met luchtslangen die tegen de zijwand van campers (en caravans) geplaatst kunnen worden. Daarnaast heeft Inaca diverse luifels in het programma en voor- en zijwanden die aan Thule- en Fiamma-luifels kunnen worden gemonteerd. Een bijzonder model voortent voor zowel caravan als camper is de Atmosphere: een opblaasbare ‘deel’-tent met een diepte van 250 cm, gemaakt uit polyester ripstop doekmateriaal en verkrijgbaar in drie opbouwlengtes en twee hoogtes. De pees past door de caravan- of luifelrail en de Atmosphere is leverbaar met een lengte van maximaal 430 cm. De Atmosphere heeft een frame van luchtbuizen en een neutraal uiterlijk in twee grijstinten. Ook interessant om te melden is de Fusion voortent, verkrijgbaar in twee dieptematen: de Fusion 250 en de Fusion 300. Deze voortent, die volledig uit PVC-materiaal bestaat, heeft een nieuw ontwerp en kleurenschema. Het PVC doeksoort maakt de voortent bovendien beter bestand tegen barre weersomstandigheden en is eenvoudiger te reinigen dan veel andere doeksoorten.

Meer info: www.dewitschijndel.nl en www.inaca.es
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.