Inaca voortenten

 Inaca is een Spaans familiebedrijf dat sinds 1974 is gevestigd in Barcelona. De tentenfabricage gebeurt in een supermoderne fabriek. Computergestuurde machines staan garant voor kaarsrechte naden en zowel de afwerking, materialen als details zijn tot in de puntjes verzorgd.

Inaca is marktleider in Spanje. De producten voldoen aan de hoogste eisen. In nauwe samenwerking met de Nederlandse tentdoekproducent Ten Cate worden voortdurend nieuwe materialen getest, onder meer in de brandende zon en met fikse zeewinden. Dat maakt deze voortenten ideaal als seizoentent op (Spaanse) campings. Het assortiment is groot: van gezinsvoortenten tot luifels, lichtgewicht of zwaar tentdoek dat geschikt is voor alle seizoenen. De verkoop in Nederland is in handen van de firma De Wit in Schijndel.

Inaca

VOORTENTMODELLEN

Het assortiment van Inaca omvat niet alleen voortenten voor caravans maar ook tenten met luchtslangen, om tegen de camper of caravan te plaatsen. Daarnaast heeft Inaca diverse luifels in het programma en, speciaal voor de Thule- en Fiamma-luifels, voor- en zijwanden. Een bijzonder model voortent voor zowel caravan als camper is de Atmosphere: een opblaasbare ‘deel’-tent met een diepte van 250 cm, gemaakt uit polyester ripstop en verkrijgbaar in drie opbouwlengtes en twee hoogtes. Past door de caravan- of luifelrail met een lengte van maximaal 430 cm. De Atmosphere heeft een frame van luchtbuizen en een neutraal uiterlijk in twee grijstinten.

Meer info: www.dewitschijndel.nl en www.inaca.es
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!