Starcamp voortenten

Onder het label StarCamp presenteert Doréma een budgetlijn van aantrekkelijk geprijsde caravanvoortenten en caravanluifels. De voortenten komen uit één van Europa’s grootste en modernste voortentenfabrieken in Slovenië. Deze bevinden zich op twee verschillende locaties.

StarCamp

Door gebruik te maken van computergestuurde machines verloopt het productieproces effectief en efficiënt. Ten Cate All Season tentdoek is de basis voor de StarCamp voortenten. Praktisch zijn de twee geïntegreerde stormbandclipsen. Optioneel kan de kampeerder bij het merendeel van de modellen kiezen tussen het lichtgewicht aluminium EasyGrip frame of het lichtgewicht Fibre Tech Plusglasfiber frame. De omloopmaat loopt op per 25 cm.

StarCamp

VOORTENTMODELLEN

Het zijn hoofdzakelijk eenvoudige voortenten die StarCamp aanbiedt voor een budgetprijs. Daarnaast staan er ook een ruime wintertent (Davos), drie praktische schuurtenten en enkele luifels in de brochure. Iets luxueuzer is de 2.40 meter diepe Toscane voortent, snel opzetbaar als luifel om deze vervolgens uit te breiden tot complete voortent. Standaard wordt deze uitgevoerd met een lichtgewicht aluminium frame met Quick Systeem en het is leverbaar in veertien omloopmaten. De voortent is bestand tegen een storm doordat aan beide hoeken stormbandclips zitten. Er is keuze uit twee kleurcombinaties: blauw/grijs en antraciet/grijs.

Meer info: www.starcamp.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!