Ventura voortenten

Ventura is een volwaardig onderdeel van Isabella, de gerenommeerde Deense voortentenfabrikant. Ventura zag in 1999 het levenslicht met als doel de kampeerder een Isabella-kwaliteitsproduct te bieden, met wat minder ’toeters en bellen’. Uiteraard beïnvloedt dit in gunstige zin het prijsniveau.

Ventura

Ventura biedt een uitgebreide collectie voortenten die mede dankzij jarenlang vakmanschap aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoet. Er zijn voortenten voor zowel de caravan als de camper. Qua tentdoek gebruikt het bedrijf Ventex-weefsel dat aan een kant met acrylaat gecoat is. Ook wordt polyester weefsel gebruikt (makkelijk te reinigen) en 100 procent pvc (afwasbaar). Voor het tentframe is er de keuze tussen het lichtgewicht glasfiberframe of het supersterke voorgemonteerde stalen frame.

Ventura

 

VOORTENTMODELLEN

In de brochure staan naast enkele voortenten ook deeltenten en tenten voor de camper. Sinds modeljaar 2018 heeft Ventura een serie van vier opblaastenten. Drie voor de caravan en één voor de camper. Een voorbeeld hiervan is de Trinus 400: een eenvoudige en ruime opblaasbare caravanvoortent voor het hele gezin. Dankzij de eenvoudige constructie en het Advanced Air System is deze deeltent makkelijk opzetbaar en weer snel terug in de zak. De tent heeft lichtpanelen in het dak en een speciale Draught Stopper-luchtbuis verbindt de voortent probleemloos met de caravan. De kleine petluifel geeft de Trinus 400 een stoere uitstraling. Dankzij de bekende materialen van Isabella is de Ventura Air Trinus 400 een stabiele en betrouwbare voortent.

Meer info: www.ventura-camping.com
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!