3Dog vouwwagens

Hij ontdekte ze tijdens zijn wereldreis en optimaliseerde het concept vervolgens voor de Europese markt: Julian Nocke startte in 2005 met de productie van stoere, hoogwaardige vouwwagens onder de naam 3DOG.

3DOG

De tenttrailers van 3DOG zijn leverbaar in twee wagenbakuitvoeringen: standaard en offroad. Alle componenten zijn van Duitse makelij, het tentdoek komt uit Australië. Bij de tentproductie in Hamburg bestaat de mogelijkheid voor speciale wensen met betrekking tot kleurstelling en kleine aanpassingen. Door modulebouw zijn latere uitbreidingen eenvoudig te realiseren, zoals een aanbouwtent of keukenerker. Sinds 2014 maakt 3DOG onderdeel uit van de Erwin Hymer Group.

3DOG Scoutdog

VOUWWAGENMODELLEN

De ScoutDog is het kleinste lid van de roedel. Een gebruiksvriendelijke tenttrailer die snel en eenvoudig op te zetten is. De ScoutDog is uitermate geschikt voor dagelijkse trektochten door avontuurlijke landen. Dan volgt de TrailDog, meteen de grootste tenttrailer van 3DOG, met een ruime familietent die snel is opgezet en ingepakt.

Meer info: www.3dogcamping.eu
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts