Aart Kok vouwwagens

Aart Kok is de man achter de Aart Kok en de Zambezi vouwwagens, die hij in 1996 – samen met Piet de Waard (inderdaad: van De Waard tenten) – ontwikkelde. De tenttrailers worden samengesteld in Heemstede en Roden.

AART KOK

VOUWWAGENMODELLEN

De Zambezi tenttrailer werd later uitgerust met verschillende tenten, zoals de oppompbare Karsten-voortent. Maar je kunt ‘m ook bestellen met vast deksel (type Original, met piramide tent) en als Karsten, met een oppompbare Karsten-tent. Als softtop is de Zambezi ook leverbaar met verschillende tentsoorten en tenslotte kun je de veelzijdige Zambezi ook als hardtop bestellen.

AART KOK
De Kariba en Kavango staan onder het hoofdstuk ‘Aart Kok trailers’ op de site en zijn geschikt voor 4 tot 7 personen. Ze hebben elk vier slaapplaatsen op lattenbodems en met een ondertent voor twee kinderen. Beide wagens worden uitgevoerd met automatische voortent en zijn naar keuze leverbaar met of zonder keuken. Daarnaast heeft Aart Kok de Livingstone in twee uitvoeringen: de River Camp (geschikt voor twee personen) en de River Lodge met een dakraam dat ‘s nachts zicht geeft op de sterrenhemel.

Meer info: www.aartkok.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!