Aart Kok vouwwagens

Aart Kok is de man achter de Aart Kok en de Zambezi vouwwagens, die hij in 1996 – samen met Piet de Waard (inderdaad: van De Waard tenten) – ontwikkelde. De tenttrailers worden samengesteld in Heemstede en Roden.

AART KOK

VOUWWAGENMODELLEN

De Zambezi tenttrailer werd later uitgerust met verschillende tenten, zoals de oppompbare Karsten-voortent. Maar je kunt ‘m ook bestellen met vast deksel (type Original, met piramide tent) en als Karsten, met een oppompbare Karsten-tent. Als softtop is de Zambezi ook leverbaar met verschillende tentsoorten en tenslotte kun je de veelzijdige Zambezi ook als hardtop bestellen.

De Kariba en Kavango staan onder het hoofdstuk ‘Aart Kok trailers’ op de site en zijn geschikt voor 4 tot 7 personen. Ze hebben elk vier slaapplaatsen op lattenbodems en met een ondertent voor twee kinderen. Beide wagens worden uitgevoerd met automatische voortent en zijn naar keuze leverbaar met of zonder keuken. Daarnaast heeft Aart Kok de Livingstone in twee uitvoeringen: de River Camp (geschikt voor twee personen) en de River Lodge met een dakraam dat ‘s nachts zicht geeft op de sterrenhemel. Voor wie op zoek is naar een bijzondere tenttrailer, is de Tuareg de goede keuze. Het ontwerp van de tent is zo compact dat hij overal te plaatsen is en met slechts twee afspanpunten is dat opzetten een fluitje van een cent. Een goed kampeerbed en een luxe kampeerkeuken zorgen voor optimaal kampeerplezier.

Meer info: www.aartkok.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.