Comanche vouwwagens

De Comanche is een bijzondere vouwwagen uit Spanje. De fabriek zetelt in Les Cabanyes, onder de rook van Barcelona. Supercompact en daardoor geschikt voor de kleinste trekauto’s of zelfs achter de motor…

Eenvoudig maar praktisch. Zo laat het ontwerp zich het beste samenvatten. Dankzij z’n compacte vorm is deze alleskunner uitermate geschikt achter elke trekauto of motor. De Comanche wordt geïmporteerd door De Wit in Schijndel.

Comanche

VOUWWAGENMODELLEN

Het assortiment Comanche vouwwagens bestaat momenteel uit zes modellen, namelijk de Oregon, Montana, Kenya, Compact, Petit en MC Camp. Die laatste heeft een leef-, en slaapruimte van bijna 11 vierkante meter en is ontworpen voor twee personen. De kleine vouwwagen, die zowel geremd als ongeremd leverbaar is, biedt een comfortabele slaapplaats met twee lattenbodems en een ruime wagentent. Optioneel uit te breiden met een voortent. Ook de Comanche Petit is geschikt voor twee personen; de Montana en de Kenya voor vier. De Oregon en de Compact zijn echte gezinswagens met ruimte voor vier tot zelfs acht personen.

Meer info: www.dewitschijndel.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.