Paradiso vouwwagens

In de zeventiger jaren lanceerde Paradiso vanuit Apeldoorn haar eerste vouwcaravan: een bijzonder concept dat meteen aansloeg. Na een faillissement in 2001 startte het merk in 2016 door, gebaseerd op hetzelfde concept van weleer, maar: in een revolutionair jasje.

De oer-Paradiso had een bijzonder concept: het vloeroppervlak van een caravan maar de hoogte van een bagagewagen. Dat sloeg in de beginperiode meteen aan. Door economische omstandigheden ging het bedrijf echter toch over de kop in 2001. Desalniettemin bleef het merk een trouwe schare aanhangers houden en in 2013 werd besloten om Paradiso nieuw leven in te blazen. Drie jaar later lanceerde Thyn-Lines uit Kerkwijk, met ruime ervaring in de botenbouw, de vernieuwde Paradiso vouwcaravan op de Nederlandse markt.

Paradiso

VOUWWAGENMODELLEN

De Feria is verkrijgbaar in vijf verschillende luxe-niveaus. De Basis-uitvoering heeft een tweepersoons zitgedeelte links en een vierpersoons zitgedeelte aan de rechterkant. Beide zitjes kunnen worden omgebouwd tot slaapplekken. De First Edition heeft dezelfde indeling, maar is uitgevoerd met een buitenluik, een reservepakket en een voortent. Dan volgt de ‘Ideale Comfort’: ook met dezelfde indeling, met een keuken die recht tegenover de ingang is geplaatst en een Porta Porti toilet. De volgende stap is de Safir. Zelfde indeling, maar hier is de keuken uitgevoerd met een koelkastje. Daarnaast heeft de Safir een kledingkast, twee buitenluiken, een zonnepaneel en een reservepakket. En tenslotte is er de Op Maat waarbij je de Paradiso volledig zelf kunt samenstellen. Bij diverse uitvoeringen bepaal je zelf de tentdoekkleur en de kleur van de bekleding.

Meer info: www.paradisovouwwagens.com
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts