Roadmaster vouwwagens

Roadmaster vouwwagens worden al vanaf 1960 gebouwd in het Brabantse Goirle. Het zijn echte gezinsvouwwagens: je kunt er met maar liefst acht man (m/v) mee op stap.

De Roadmaster is uitgerust met een vast afsluitbaar deksel en een systeem dat door één persoon is op te zetten. De vouwwagen is leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Ook zijn er extra tussententen en/of luifels beschikbaar. Deze bieden riante leefruimte bij slecht weer. Roadmasters zijn uitgevoerd in vlamvertragend tentdoek van 330 gram per vierkante meter; robuust doek dat bij geen enkele regenbui problemen geeft. De keuken is standaard en de wagen heeft een bagageruimte van 1.500 liter. Door gebruik te maken van de optionele ondertenten kunnen er tot acht personen slapen in de Roadmaster.

Roadmaster

VOUWWAGENMODELLEN

Qua modellen is het bij Roadmaster overzichtelijk: allereerst de Family S, een vouwwagen met aan beide zijden bedden van maar liefst 210 cm lengte, dus veel slaapcomfort voor lange mensen. De voortent heeft een grondoppervlak van 16,4 m2. Dan komen we bij de Family S Luxe. Die heeft als extra een twee meter luifel inclusief frame en een grote stalen disselkast waarin zelfs een porta potti past.

Meer info: www.roadmaster.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts