Weekender vouwwagens

Het was zijn grootste wens was om z’n Smart ook tijdens vakanties te kunnen gebruiken als trekauto. Maar met 300 kg trekgewicht kon René Keizer geen kant op. Daarom ontwikkelde hij z’n eigen vouwwagen: de Weekender.

Weekender

Bij de productie van de Weekender tenttrailer – in Enschede – kwam zijn ervaring in de tentenfabricage goed van pas: aanhanger plus voortent wegen samen niet meer dan 165 kg, schoon aan de haak. Tel daar 100 kg bagage bij en je hebt een tenttrailer onder de 300 kg, geschikt voor praktisch iedere auto. De wagenbak is ook zonder tent bruikbaar, handig voor alerlei toepassingen en daarmee het hele jaar bruikbaar. Het staat binnen 10 minuten en biedt een royale slaapplaats van 140×200 cm. Bij de productie van de tenttrailer is gebruik gemaakt van Ten Cate tentdoek dat in diverse kleurstellingen leverbaar is.

Weekender

VOUWWAGENMODELLEN

Er zijn twee soorten vouwwagens, te beginnen met de Weekender: een compacte, lichte tenttrailer met rechte wanden. De voortent is standaard en de Weekender heeft een leefruimte van 340×230 cm. Dan volgt de Weekender Grande, gebouwd op een aanhanger van 200 cm lang in plaats van de standaard 150 cm. Bij de Grande is de voortent opgebouwd als een luifel met schuine zijkanten die uitritsbaar zijn. De afmetingen bedragen 430×230 cm.

Meer info: www.tenttrailer.info
Klik hier voor de dealerlocator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.