Globe-Traveller campers

Het Globe-Traveller avontuur begint in 2009 met de intentie van Jacek Jaskot om een onvergetelijke vakantie met het gezin door te brengen. Om deze droom te realiseren bouwt hij z’n eerste camper. Daarna volgen er meer…

Jacek’s eerste camper presenteert hij in 2010 op de Mobilexpo in Krakau, Polen. Organisatoren en bezoekers zijn lovend en hun enthousiasme stimuleert Jacek Jaskot om een in buscampers gespecialiseerd bedrijf op te richten. Daarmee legt hij de basis voor het huidige Globe-Traveller. Korte tijd later neemt de Zasada Group het bedrijf over en zo wordt het onderdeel van een van de grootste holdings in Polen, tevens een van de grootste camperproducenten in Oost-Europa. Inmiddels geniet de innovatieve buscamper Globe-Traveller steeds meer bekendheid en groeit het dealernetwerk.

CAMPERMODELLEN
De Globe-Traveller is verkrijgbaar in vier indelingen en er is keuze uit vijf series. Het topmodel van Globe-Traveller is de Voyager, met een verhoogd polyester dak en aangepaste achterzijde. Bijzonder aan deze buscamper is de polyester achterkant met een klep aan de onderzijde, in plaats van de gebruikelijke dubbele achterdeuren. De Voyager is verkrijgbaar in vier indelingen en twee lengtes, met een opklapbaar bed boven cabine. In het portfolio zien we ook de Pathfinder: een buscamper met verhoogd polyester dak aan de voorzijde en verkrijgbaar met drie indelingen waarvan twee met een Frans bed. Ook deze modellen hebben een opklapbaar bed boven cabine. De Explorer (met drie indelingen) is gelijk aan de Pathfinder, alleen zien we hier het normale hoge dak van Fiat of – naar keuze – Peugeot. Een vijfde serie is de Challenge: een ‘normale’ buscamper beschikbaar in drie indelingen waarvan eentje met twee enkele bedden en twee modellen met Frans bed. De instapper van Globe-Traveller is de Active, met twee enkele bedden op een lengte van 599 cm. In 2021 is de Ergo Design-uitvoering van de Voyager nieuw, en verkrijgbaar in de indelingen X, Z, XS en ZS. Die uitvoering heeft een compleet nieuwe kleurstelling voor in- en exterieur. Binnen wordt dit bovendien gecombineerd met onder meer indirecte verlichting, lederen bekleding op stoelen en velours bekleding tegen wanden en plafonds.

Meer info: www.globe-traveller.eu en www.raemacampers.nl
Klik hier voor de dealerlocator

Recent Posts
Camp to Go

Schrijf je in voor de Camp to Go nieuwsbrief en ontvang als eerste nieuwe inspiratie, acties en nieuwtjes!