Globe-Traveller campers

Het Globe-Traveller avontuur begon in 2009 met de intentie van Jacek Jaskot om een onvergetelijke vakantie met het gezin door te brengen. Om deze droom te realiseren bouwde hij z’n eerste camper. Daarna volgden er meer.

Jacek’s eerste camper presenteerde hij in 2010 op de Mobilexpo in het Poolse Krakau. Zowel organisatoren als bezoekers waren lovend en dat enthousiasme stimuleert hem een bedrijf voor campervans op te richten waarmee de basis wordt gelegd voor het huidige Globe-Traveller. Korte tijd later neemt de Zasada Group het bedrijf over en zo wordt Globe-Traveller onderdeel van een van de grootste holdings in Polen, tevens een van de grootste camperproducenten in Oost-Europa.

CAMPERMODELLEN

Globe-Traveller levert drie series campervans, elk met drie dezelfde indelingen op twee lengtes. Het topmodel van Globe-Traveller is de Voyager, met een verhoogd polyester dak en polyester achterkant (in plaats van de gebruikelijke dubbele achterdeuren), met een handige bagageklep aan de onderkant. Door het verhoogde polyester dak hebben alle Voyagers 210 cm stahoogte bij de dinette en een tweede (opklapbaar) bed voor kinderen. Net als de andere twee modellen is ook de Voyager verkrijgbaar in drie uitvoeringen: model Z is 636 cm lang en heeft twee enkele bedden, model XS is 599 cm lang met Frans bed en badkamer ernaast en diezelfde indeling is er ook in een wat ruimere jas: de Voyager X (636 cm). Het tweede model in het portfolio is de Pathfinder: een campervan met verhoogd polyester dak maar met de gebruikelijke dubbele deuren aan de achterzijde. Ook hier dus drie indelingen en twee lengtes (model Z, XS en X), ook met een opklapbaar bed boven de cabine. Het derde model is de Explorer (ook weer drie uitvoeringen) maar dan met het normale hoge dak en twee slaapplaatsen. Als basisvoertuig voor alle campervanseries wordt de Peugeot Boxer gebruikt en alle modellen zijn winterproof, onder meer dankzij de dubbele bodem, waarbij de tussenliggende ruimte verwarmd wordt door de kachel.

Meer info: globe-traveller.eu
Klik hier voor de dealerlocator