KIES DE JUISTE UITRUSTING

en ga goed voorbereid op pad

Op zoek naar de juiste uitrusting

Voor een kampeervakantie heb je niet veel nodig: met een tent, een kooktoestelletje, een paar slaapmatjes en een lekker knusse slaapzak kun je al een topvakantie beleven. Maar het kán comfortabeler, voor wie dat wil. Hier lees je alles over koken, slapen, luifels, voortenten en: het gemak van handige gadgets. Kamperen is hét recept voor sweet memories!

Camp to Go - Chassis en techniek
Chassis & Techniek

Chassis & Techniek

Wielen, remmen, anti-slingersystemen… Bij de bouw van caravans en campers komt nogal wat techniek kijken. Dat begint al bij het onderstel: het chassis vormt de ruggengraat van elke caravan of camper. Door materiaalkeuze en technologische ontwikkelingen worden vakantievoertuigen steeds veiliger en kan er meer bagage mee.

Camp to Go - Elektronica en gema
Elektronica & Gemak

Elektronica & Gemak

Navigatiesystemen, achteruitrijcamera’s, satellietontvangers voor tv of internet, en systemen die de caravan – of camper – automatisch waterpas stellen: het bestaat allemaal. Voor wie dat wil wordt het vakantieleven op de camping nog comfortabeler met een simpele druk op de knop!

Camp to Go - Koken en lekker eten
Koken & Lekker eten

Koken & Lekker eten

Lekker eten in de buitenlucht: het is een van de charmes van kamperen. Ontbijten met vers stokbrood en een krantje uit de kampeerwinkel, genieten van het ochtendzonnetje. Of heerlijk met z’n allen barbecueën met salades en lokale lekkernijen op de grill – dat is kamperen!

Camp to Go - Luifels en voortenten
Luifels & Voortenten

Luifels & Voortenten

Luifels en voortenten zijn een geweldige aanvulling op je caravan of camper. Ze zorgen voor een comfortabele schaduw in het zonnetje of juist beschutting als het even wat minder weer is. Voortenten en vooral luifels zijn makkelijk op te zetten en leveren extra woonruimte op.

Camp to Go - Verwarming - Airco
Verwarming & Airco

Verwarming & Airco

Voor wie de caravan of camper vaker gebruikt, is verwarming cruciaal. Tijdens een wintersportvakantie bijvoorbeeld, maar ook in de meivakantie of in de herfst kan het nog best frisjes zijn. En tijdens tropische nachten in het hoogseizoen, aan de Costa Brava? Dan is een airco ideaal!

Camp to Go - Zitten en slapen
Zitten & Slapen

Zitten & Slapen

Zitten, luieren en slapen: ga je met de caravan, camper of vouwwagen, dan heb je je bedje al bij je. Ook met de tent is het tegenwoordig allang geen afzien meer. Voor het betere buitenleven ga je op een drafje naar de kampeerwinkel 😉