Kies de juiste uitrusting

en ga goed voorbereid op pad

Op zoek naar de juiste uitrusting

Voor een kampeervakantie heb je niet veel nodig: met een tent, een kooktoestelletje, een paar slaapmatjes en een lekker knusse slaapzak kun je al een topvakantie beleven. Maar het kán comfortabeler, voor wie dat wil. Hier lees je alles over koken, slapen, luifels, voortenten en: het gemak van handige gadgets. Kamperen is hét recept voor sweet memories!

Water op de camping

Een goede watervoorziening is een absolute must! In deze blog enkele belangrijke tips en handige adviezen voor een zorgeloze watervoorziening op de camping.
Lees meer

Back to basic: zelf stroomopwekken

Stel je gaat op de bonnefooi naar Frankrijk en alle campings zitten vol. Of de stroomvoorziening raakt oververhit. Dan is het handig om te weten hoe je zelf stroom kan opwekken.
Lees meer

Stroom op de camping

Alles wat je altijd had willen weten over stroomvoorziening en stroomverbruik tijdens het kamperen. Je leest het hier!
Lees meer
Zitten & Slapen

Zitten & Slapen

Comfortabel zitten en slapen op vakantie Zitten, luieren en slapen: ga je met de caravan, camper of vouwwagen, dan heb je je bedje al bij je. Ook met de tent is het tegenwoordig allang geen…
Lees meer
caravan onderhoud

Verwarming & Airco

Verwarming en airco in caravan of camper Voor wie de caravan of camper vaker gebruikt, is verwarming cruciaal. Tijdens een wintersportvakantie bijvoorbeeld, maar ook in de meivakantie of in de herfst kan het nog best…
Lees meer
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.