KAMPEREN IN DENEMARKEN

Ontdek de mooiste plekken in Denemarken

Brede zandstranden, glooiende, groene velden, talloze (schier)eilanden en de mooiste steden om te ontdekken. Denemarken heeft alles in huis voor een onvergetelijke kampeervakantie. Dompel je onder in de geschiedenis van de Vikingen, bezoek Legoland en maak fantastische fietstochten: welkom in Denemarken.

Met de camper het land door
Met één dag autorijden ben je al in Denemarken en kan je vakantie beginnen. Dankzij de goede infrastructuur kun je gemakkelijk op de mooiste plekken komen. Vaak mag je zelfs met je kampeerauto zo het strand oprijden! Ideaal voor een korte stop onderweg, of juist voor een lange zomeravond aan het water: in Denemarken schijnt de zon vaker dan in Nederland, en het blijft lekker lang licht.

Fietsen door schitterende natuur


Niet is zo leuk als het verkennen van een nieuwe omgeving op de fiets. Wind door je haren, de frisse geur van bos en zee, Denemarken leent zich er zeker goed voor. Er is zelfs een speciale app voor, waarmee je kiest uit 26 (!) panorama-fietsroutes, die je niet alleen langs de mooiste uitzichten brengen, maar ook langs campings. Zo kun je onderweg meteen je volgende plek om te overnachten uitzoeken.

Natuurgebieden

Met de camper en de fiets dus, zo kun je al heel veel zien van Denemarken. Naast de lange kustlijn met de brede zandstranden, ontdek je meren, fjorden, bossen, duinen en prachtige krijtrotsen. Enkele tips: Skagen, het meest noordelijke puntje van Denemarken, waar je op een landtong kunt lopen, Rold Skov, een eeuwenoud bos met griezelig-uitziende bomen, Smålandsfarvandet, een gebied met veel eilanden met leuke stranden, en het indrukwekkende merengebied Søhøjlandet.

0% spaarrente…

Nul procent rente op je spaarcenten… Het wás al niet veel, maar inmiddels heeft ABN Amro dus besloten om 0 (nul!) procent rente te vergoeden op onze particuliere spaartegoeden. En inmiddels [...]

Campings van het jaar in Denemarken

In Denemarken vind je campings in alle soorten en maten, zowel aan het strand als in het binnenland. Een selectie van campings die hoge scores en prijzen kregen na de campinginspecties van de ANWB:

  • Feddet Camping (Faxe)
  • Bryrup Camping (Bryrup)
  • Camping Nordsø & Badeland (Hvide Sande)
  • Skovlund Camping Middelfart (Asperup)
  • Faaborg Camping (Fåborg)
  • Skive Fjord Camping (Skive)
Camp to Go - schrijf je in voor de nieuwsbrief fv

Altijd op de hoogte

Direct op de hoogte worden gesteld van alle ins en outs op kampeergebied?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Camp to Go!