CAMP TO GO

Hét TV programma over kamperen

Camp to Go op TV

Kamperen is genieten! Van de frisse buitenlucht, van avonturen in de omgeving en van elkaars gezelschap. Ontdek de vrijheid met Camp to Go!

Camp-to-Go is uniek. Héél anders en niet te vergelijken met andere kampeerprogramma’s. In de afleveringen laten we gezinnen en koppels kennismaken met kamperen. Presentator Sander Janson gaat met families kamperen op verschillende campings in het binnen- en buitenland – geselecteerd door Visit Denmark en de ACSI .

Een deel van de tv-beelden in het programma wordt door de kampeerders zelf tijdens hun vakantie gefilmd. Dat levert, naast kampeerervaringen uit eerste hand vaak ook hilarische en herkenbare beelden op.

Vanaf zaterdag 4 november elke week te zien bij RTL4 om 17.00 uur.
De herhaling volgt meteen op zondagochtend om circa 11.30 uur.

Bekijk de trailer van seizoen 4

Bekijk de afleveringen

In Camp to Go – Seizoen 1 – neemt Sander Janson elke week drie families mee naar een camping, ergens in Nederland – en telkens met een ander kampeermiddel.

Aflevering 1

28-11-2020
Caravan

Emma en André gaan met hun drie zoons van 14, 17 en 20 met een caravan naar Overijssel. Ze houden van luxevakanties en gingen eerder naar onder meer Amerika en Jamaica. Hoe bevalt hun kampeerdebuut tijdens de coronazomer?

Aflevering 2

05-12-2020
Caravan

Stéphanie en Ton zijn echte avonturiers die regelmatig in de ongerepte natuur van Scandinavië kamperen. Lekker staren in de vlammen van een kampvuurtje voor de tent, ook bij temperaturen onder nul. Maar nu gooien ze het over een andere boeg: op vakantie met de caravan. Maar zitten deze kampeerdiehards wel te wachten op al die luxe?

Aflevering 3

12-12-2020
Camper

Theatermaker Tatia en haar partner, Harold, proberen hun ultieme wensdroom uit: de camper. Behalve hond Tebbie gaat er een hele collectie kussens, kaarsjes en kleedjes mee om het extra gezellig te maken. Wordt hun droom werkelijkheid?

Aflevering 4

19-12-2020
Vouwwagen

De familie Kubbinga gaat voor het eerst op stap met een vouwwagen. Verder zie je de Camping van het Jaar in het Overijsselse Vechtdal en oefent Sander TikTok-dansjes met kampeerkids Dewi en Vince. Maar of dat een succes wordt?

Aflevering 5

26-12-2020
Daktent

Frank en Eveline zijn stoere kampeerders. Tentje, bergschoenen en een kampvuurtje: daar houden ze van! Sander Janson stuurt ze op pad met een daktent. Slapen op het dak van je auto, hoe gaat ze dat bevallen?

Aflevering 6

02-01-2021
Caravan

Marcel en Petra hebben een caravan die volgens hen net zo groot is als de badkamer thuis. Ze gaan voor het eerst op stap met een verwencamper uit het luxesegment en dat levert een paar spannende momenten op.

Aflevering 7

09-01-2021
Caravan

Roy en Silvana gaan voor het eerst op stap met een caravan en hun 3-jarige dochter, Mila, leert op de camping fietsen.

Aflevering 8

16-1-2021
Camper

Natasja en Peter verruilen hun piepkleine outdoortentje voor een kingsize camper. Blijven de dunne kampeermatjes voortaan thuis als ze op de comfortabele matrassen hebben geslapen?

Blogs

Seizoen 1

Blogs

In Camp to Go – Seizoen 2 – brengt Sander Janson wekelijks twee gezinnen naar een verschillende campings ergens in Nederland. Elk gezin ontdekt een nieuw kampeermiddel voor een unieke ervaring!

Aflevering 1

20-11-2021

Jade en Jesper gaan voor het eerst samen op vakantie. Dat doen ze in een speciale tunneltent, gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken, die het stel uiteraard zelf moet opzetten. Het koppel overnacht op vijfsterrencamping Ter Spegelt in Eersel. Hoe bevalt hun eerste vakantie samen?

Aflevering 2

27-11-2021

Dit keer volgen we onder andere de familie Mijnheer; papa, mama en drie kinderen. Ze gaan op pad met een splinternieuwe vouwcaravan. Moeder Mattie wil normaal gesproken nog wel eens thuis gaan slapen als de rest van het gezin op de camping kampeert. Blijft ze dit keer wel op de camping overnachten?

Aflevering 3

04-12-2021

Vandaag gaan we onder meer op pad met hartsvriendinnen Louisette en Marieke en de drie kinderen. Zij overnachten op een vijfsterrencamping op de Veluwe. Dat wordt een feestje, zeker ook omdat de vriendinnen tegelijk jarig zijn tijdens het kampeerweekend.

Aflevering 4

11-12-2021

De vriendinnen Lieke en Robin reizen met een luxe camper richting Limburg. Verder maken we kennis met de familie Van Maurik. Zij gaan met z’n vieren kamperen in een grote tunneltent. De ouders zetten de tent op terwijl de kids de speeltuinen op de camping gaan ontdekken.

Aflevering 5

18-12-2021

Ger en Liza uit Capelle aan den IJssel hadden vroeger een oude camper, maar die hebben ze onlangs verkocht. Nu gaan ze op pad met een splinternieuwe campervan. Bevalt zo’n compacte kampeerauto?

Aflevering 6

25-12-2021

Syste is een reislustige Fries en heeft kampeerervaring. Maar zijn dochter Maxim heeft nog nooit op een camping geslapen. Ze gaan op pad met een nieuwe caravan en overnachten op de kleinschalige, charmante camping De Rijnstrange, dichtbij een Natura-2000 gebied.

Aflevering 7

01-01-2022

De familie Blokhuis (vader, moeder en dochters Sophie en Fleur) krijgen een superdeluxe caravan mee en gaan die testen op vijfsterrenvakantiepark de Leistert in Limburg. De diverse speeltuinen, het grote zwembad en de skelters op de camping worden allemaal uitvoerig geprobeerd.

Aflevering 8

08-01-2022

Moeder Laura gaat met haar zoontjes Jesper en Robin kamperen in een opblaasbare tunneltent. Alleen al het opzetten, of beter gezegd oppompen, van zo’n tent is een beleving op zich. Het gezin kampeert op Camping de Kleine Wolf en beschikt op de kampeerplek over privésanitair.

Denemarken afleveringen

Aflevering 9

26-02-2022

We volgen de zusjes Appelman die voor het eerst met een caravan op pad gaan. En de familie Middelweerd die met hun drie kinderen richting Noord-Jutland reizen. De oudste zoon Hugo (tien jaar) gaat voor het eerst alleen in een tentje slapen. Hoe gaat dat bevallen?

Aflevering 10

05-03-2022

We gaan deze aflevering op pad met Familie Kooymans (vader, moeder, twee zoons en hond Guus). Vader Lars is niet zo van het kamperen en gaat voor het eerst met een caravan op de trekhaak richting het Deense Zuid-Jutland. Hoe zal het Lars en zijn gezin bevallen zo’n weekje op de camping?

Aflevering 11

12-03-2022

Dick en Evelien varen normaal met hun kano over de Nederlandse rivieren, maar nu kiezen ze voor het Mariager meer in het Deense Noord-Jutland. Ze touren met een mooie campervan door het Deense land. Dat wordt genieten!

Aflevering 12

19-03-2022

Moeder Laura en vader Wijnand gaan met hun zoon Jesse (twaalf jaar) voor het eerst kamperen met een vouwwagen. Wijnand is gek van vissen, dus hij kan zich uitleven rondom de camping bij de Deense meren. Of er nog een visje op de barbecue gaat belanden zien we in deze aflevering van Camp-to-Go.

Blogs

Seizoen 2

Blogs

In Camp to Go – Seizoen 3 – neemt Sander Janson elke week twee een familie of een koppel mee naar een camping, ergens in Nederland – en telkens met een ander kampeermiddel.

Aflevering 1

5-11-2022

In deze aflevering gaan Dennis en Melissa met hun dochter Nova naar Denemarken. Ze krijgen een Camp-let vouwwagen mee en reizen daarmee naar Sandskær Strandcamping.

Aflevering 2

12-11-2022

Arianne en Erik vertrekken deze aflevering met een Weinsberg camper naar Denemarken. Met de luxe camper gaan ze kamperen op Terrassencamping Silkenborg.

Aflevering 3

19-11-2022

Deze aflevering volgen we Joyce en Boy die met hun zevenjarige dochter op vakantie in Denemarken. Met een gloednieuwe LMC camper gaan ze kamperen op Camping Ribe.

Aflevering 4

26-11-2022

Kelly gaat deze aflevering met haar twee kinderen Marnix en Isabeau naar Camping Blushoj. Met een Eriba Feeling caravan gaat Kelly met haar kinderen naar Denemarken.

Aflevering 5

03-12-2022

De familie Hempen gaat met een Dethleffs Aero caravan kamperen in Nederland. De camping die de familie bezoekt is de Europarcs camping in Ruinen.

Aflevering 6

10-12-2022

Maak kennis met Jolande en Suzanne. De vriendinnen gaan kamperen op Camping Papillon Country Resort in een campervan Crosscamp Flex.

Aflevering 7

17-12-2022

Roel en Annemiek met hun drie kinderen op vakantie. De familie gaat kamperen op Camping De Kleine Wolf met de bijzondere Knaus Deseo caravan. Wat daar zo bijzonder aan is zie je in deze aflevering.

Aflevering 8

24-12-2022

Tessa en Dennis gaan met hun kinderen Roos en Rens kamperen. De familie gaat op vakantie naar Camping de Beerze Bulten en krijgen de Knaus Sport e-Power daarvoor mee.

Blogs

Seizoen 3

Blogs

In Camp to Go – Seizoen 4 – verrast Sander Janson elke week families met een kampeeravontuur op de mooiste campings in binnen- en buitenland. De kampeerdebutanten krijgen daarvoor een splinternieuwe camper, caravan, tent, vouwwagen of daktent mee. De families vloggen zelf tijdens hun kampeervakantie, waardoor we een mooi inkijkje krijgen in het camping- en camperleven.

Seizoen 4 van Camp To Go wordt uitgezonden op RTL 4 en is te streamen op Videoland. Om die reden is het vierde seizoen helaas nog niet online bij ons terug te kijken. De overige drie seizoenen staan al wel online. Maak gebruik van de tabbladen om deze seizoenen terug te kijken.

Blogs

Seizoen 4

Blogs

Kampeermiddelen

Seizoen 4

Kampeermiddellen

Campings

Seizoen 4

Campings

Laatste blogs