CHARMECAMPINGS

Ga je vooral op vakantie voor de mooiste en meest adembenemende uitzichten? Dan is een charmecamping de ideale camping voor jou! Een charmecamping ligt namelijk altijd op de meest romantische en idyllische locaties. Ideaal voor een vakantie voor twee, maar uiteraard kun je ook met het hele gezin genieten van de prachtige natuur en omgeving: in heel Europa vind je een fantastisch aanbod van charmecampings voor jong en oud.

Niet te groot en niet te klein

Op een charmecamping voel je je meteen thuis. Deze campings zijn over het algemeen niet zo groot; het maximale aantal standplaatsen bedraagt 200. Daardoor zit je niet op een locatie die als een publiekstrekker aanvoelt en kun je nog heerlijk in alle rust van de bezienswaardigheden in de omgeving genieten. Charmecampings zijn vooral populair vanwege de kleinschaligheid en het ‘back-to-basic’ gevoel. Daarnaast kun je ook op een charmecamping allerlei activiteiten bijboeken. Een rondreis door de omgeving, een trektocht of een kanotocht? Het kan allemaal op één van de mooie charmecampings.

Op de meest bijzondere plekken

Op een charmecamping kun je vooral terecht voor natuur, historie en prachtige vergezichten. Hier word je wakker met de zonsopgang, uitzicht over een pittoresk baaitje of een glooiend heuvellandschap. Je kunt alle kanten op met de keuze voor een locatie, want je vindt charmecampings zowel in eigen land als verder in Europa. Boek bijvoorbeeld een charmecamping in de bergen van Zwitserland en Oostenrijk, of in de woeste landschappen van Zweden. Redenen genoeg om elke dag voor dag en dauw op te staan om in alle rust van de adembenemende zonsopgang te genieten.

Etrusco_Logo

Etrusco

Etrusco campers Erbij zijn terwijl het leven de prachtigste verhalen schrijft. Om met volle teugen te genieten van de grote…
Meer lezen