KAMPEERLOCATIES GESCHIKT VOOR CAMPERS

Rondreizen met een camper is één van de leukste manieren om een gloednieuwe omgeving te verkennen. Je leeft dichtbij de natuur, omgeven door rust en gezelligheid. Op een camping kom je gemakkelijk in contact met andere reizigers; zo kun je inspiratie en kampeertips delen. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om met de camper op vakantie te gaan. Met een camper voel je je zo vrij als een vogel. Onderweg doe je de mooiste locaties aan en een prachtige plek om een paar dagen te verblijven is zó gevonden.

Campings geschikt voor campers

Omdat campers, caravans en minibusjes steeds populairder worden, zie je ook dat veel Europese campings plekken creëren voor kampeerauto’s. Van Nederland tot aan Zweden en Slovenië: met een camper kom je overal. Plekken voor campers hebben soms ook nog ruimte om een kleine tent voor de kinderen op te zetten. Zo kun je zelf genieten van een beetje privacy, terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Keuze uit kleine campings en grote campings

Met een camper heb je enorm veel keuzevrijheid op het gebied van kamperen. Voor gezinnen bestaan er uitgebreide campings waar de kinderen direct nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Ook zie je steeds meer dat (jonge) stellen op deze manier vakantie vieren. Voor hen zijn er genoeg kleine campings voor campers, waar je samen terecht kunt voor een intieme en rustige vakantie. Hier geniet je van elkaar én van het overweldigende natuurschoon.

Subaru en Adria hoofdprijs bij Camp-to-Go

De prijzen van Europese campings in 2024

Zwitserland was jarenlang het duurste land om een nachtje te kamperen, maar in 2024 zijn er twee nieuwe koplopers die de Zwitsers hebben afgelost. Kamperen in Nederland blijkt alleszins betaalbaar!
Meer lezen