BLIJF OP DE HOOGTE

met de Camp to Go nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven voor de Camp to Go nieuwsbrief:

De Camp to Go nieuwsbrief

Genieten van de natuur, van lekker eten, van elkaar. Quality time! Zalig nietsdoen op de camping, een praatje met de buren of gewoon lekker met een boekje onder je eigen luifel. Een balletje trappen met de kinderen op het campingveldje, de omgeving verkennen; wandelend, met de fiets of e-bike. Dát is kamperen: op pad met je tent, vouwwagen, caravan of camper en samen leuke dingen doen. Met het gezin of met elkaar. Op ontdekkingstocht in eigen land, of in het buitenland. Overnachten op campings in de bossen, aan zee, op camperplekken bij leuke stadjes of aan de rivier: wij houden ervan! En we zijn niet de enige: Nederland telt bijna 4 miljoen kampeerders en daar hoor jij natuurlijk ook bij.

De laatste nieuwtjes en winacties

Voor jou maken we de Camp to Go nieuwsbrief! Met elke maand leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties. En we houden je natuurlijk ook op de hoogte over nieuwe ontwikkelingen rond het kampeer tv-programma Camp to Go bij RTL4, met Mister Camping Sander Janson. Want ook dit jaar gaan we weer op pad met de filmcrew van RTL4.

12 nieuwsbrieven per jaar

De nieuwsbrief verschijnt 12x per jaar en je kunt je op elk moment in- en weer uitschrijven. Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go en meld je aan voor onze nieuwsbrief!