CAMPINGS AAN ZEE

De zee heeft altijd al een magische aantrekkingskracht op mensen gehad: wie vergaapt zich niet graag aan het kristalheldere water van de Middellandse Zee, of aan de indrukwekkende golven die bij stevige wind over de stranden van de Noordzee rollen? In heel Europa zijn er veel gezellige en mooie campings aan zee te vinden.

Voor iedere waterliefhebber

Campings aan zee zijn perfect voor families met kinderen, maar ook voor vriendengroep of gewoon gezellig samen. Met de zee en het strand in de buurt is er altijd wat te beleven. Als waterliefhebber sta je iedere ochtend binnen een paar minuten aan de kustlijn met je zwemkleding, je snorkel of je surf- of SUP-board. Maar ook wie liever droog blijft, heeft genoeg te doen. Lees een boekje op het strand of maak een lange duinwandeling, die je afsluit met een kop koffie in een knusse strandtent.

Waarom een vakantie aan zee?

Families met kinderen vinden meer dan genoeg leuke en ontspannende bezigheden op een camping aan zee. Hier heb je niet alleen toegang tot zeer uitgebreide campingactiviteiten, maar je kunt de kids ook heerlijk in de zee laten ravotten. Zelf geniet je op het strand van de zon of organiseer je met jullie nieuwe campingvrienden een gezellige barbecue.

Overal in Europa vind je campings aan zee

Of je nu van de zuidelijke zon houdt of juist van Scandinavische temperaturen; een camping dicht bij de kust is zo gevonden. Lig je het liefst de hele dag op het strand? Of ga je liever op avontuur in de omringende natuur? Voor iedere vakantieganger er zijn campings bij het strand waar je op je eigen manier vakantie kunt vieren en waar de zilte zeelucht je hoofd helemaal leeg zal maken!