Grenzeloze mobiliteit

van kleine caravan tot grote camper

Onderweg in je eigen tempo!

Op vakantie zoals jij dat wilt, in je eigen tempo. Met z’n tweetjes of met je gezin: grenzeloze mobiliteit, gaan en staan waar je wilt – dát is kamperen. Of je nu kiest voor een roadtrip met de tent, de vouwwagen, de caravan of camper: de vrijheid straalt je tegemoet! Daarom hebben we handige profieltjes voor je gemaakt over álle soorten kampeermiddelen.

De integraalcamper

De integraalcamper

‘Niet het eindpunt, maar de reis is de bestemming’. Een cliché dat voor honderd procent van toepassing is op campervakanties. Kampeerauto’s zijn er in allerlei soorten – de lijst wordt aangevoerd door: de integraalcamper.
Lees meer
De halfintegraal camper

De halfintegraal camper

Wie een land wil verkennen zonder steeds terug te keren naar een vaste plek, pakt de kampeerauto. De populairste camper in Nederland is de zogenaamde ‘halfintegraal’, waarbij de woonruimte aan de cabine lijkt ‘geplakt’.
Lees meer
De alkoofcamper

De alkoofcamper

Op vakantie met de camper is het leukste wat er is! Elke dag een nieuwe route met de mooiste panorama’s. Maar: welke kampeerauto past het best bij jouw situatie? Misschien deze: de alkoofcamper…
Lees meer

De campervan

De vrijheid, gaan en staan waar je wilt, rijden over mooie provinciale wegen. Dat kan bij uitstek met de kampeerauto. Maar welke kies je? Maak kennis met de meest compacte variant: de campervan.
Lees meer
Op pad met de gezinscaravan

De gezinscaravan

Als de kinderen het naar hun zin hebben, dan hebben de ouders een topvakantie. Speciaal voor families ontwikkelen caravanfabrikanten gezinscaravans. Met een stapelbed voor de kleine kampeerders!
Lees meer
De tweepersoonscaravan

De tweepersoonscaravan

De kinderen de deur uit? Veel oudere stellen nemen ‘t er van: drie zomerse maanden in Mediterrane sferen. Speciaal voor ervaren koppels ontwikkelen de caravanmerken luxe tweepersoonscaravans.
Lees meer
De compacte caravan

De compacte caravan

Gaan en staan waar je wilt, elke morgen een vers stokbroodje halen. Dat is het ultieme gevoel van vrijheid. Met een compacte caravan vindt je overal wel een mooi plekje op de camping.
Lees meer

De vouwwagen

Flip-flap-floep – met een vouwwagens heb je binnen een mum van tijd een compleet vakantiehuis staan. Je slaapt in een comfortabel bed én: onder tentdoek. Daar houden vouwwagenliefhebbers van…
Lees meer

De tent

In slaap vallen met het geluid van krekels, wakker worden door de vogeltjes. Je beleeft de natuur intens in een tent; de oervorm van kamperen. We bekijken de meest voorkomende modellen.
Lees meer
Download WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
free download udemy paid course
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.