GLAMPING

Ben jij zo iemand die de vrijheid van kamperen het liefst combineert met de luxe van een hotel? Daarvoor is glamping uitgevonden, een samentrekking van glamourous camping. In plaats van sjouwen met tentstokken, slaapzakken en koelboxen kun je heerlijk zorgeloos op vakantie met hooguit een koffertje kleding, want je overnacht in luxe en bijzondere huuraccommodaties op de camping: midden in de natuur maar wél omgeven door comfort. Met je eigen sanitair. Zo geniet je van het beste van twee werelden!

Luxe op alle fronten

Glamping kun je zien als het 5-sterren hotel onder de campings. Je hoeft geen tent of camper mee te nemen, want je accommodatie staat al voor je klaar. Bij glamping slaap je meestal in stacaravans, lodges of kleine bungalows, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor safaritenten of yurts. Je bent tijdens je verblijf van alle comfort voorzien: luxe badkamers en sanitaire voorzieningen, goede wasvoorzieningen en natuurlijk ook uitstekende restaurants. Daarnaast ligt de camping vrijwel altijd dichtbij publiekstrekkers, zoals beroemde steden of plaatselijke bezienswaardigheden. Er valt dus genoeg te beleven wanneer je voor glamping kiest!

Glamping in heel Europa

Glamping kan zowel in eigen land als in de rest van Europa. Op deze luxe campings kun je in ieder geval zaken verwachten als fraaie en grote zwembaden, winkels en restaurants en een uitgebreid animatieprogramma. De keuze ligt verder helemaal bij jou: wil je veel zon, hoge bergen of misschien ein-de-lijk dat betoverende noorderlicht zien op vakantie? Je hebt de keuze aan ruime en kwalitatief hoogstaande campings, waar je na een dag vol drukke activiteiten goed verzorgd tot rust kunt komen. Ook kun je hier rekenen op uitstekende service. Glamping is per slot van rekening bedoeld om jou in al je gemakken te voorzien, zodat jij alleen maar aan ontspanning hoeft te denken.