Over ons

Camp-to-Go is het informatieplatform van de Nederlandse vereniging voor de Kampeer- en Caravan Industrie (KCI): de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van caravans, campers, vouwwagens, (voor-)tenten, accessoires en toebehoren. Op Camp-to-Go kunnen consumenten terecht voor advies, informatie en tips over kamperen in de breedste zin van het woord.

Trends & Ontwikkelingen

Als branchevereniging signaleert de KCI trends en ontwikkelingen, verkoop- en registratiecijfers van nieuwe caravans en campers en informeert haar leden over nieuwe wetgeving en technische eisen. De KCI is lid van de European Caravan Federation (ECF) en werkt nauw samen met andere brancheorganisaties in het buitenland. In Nederland is KCI de initiatiefnemer van de jaarlijkse Kampeer & Caravan Jaarbeurs, die door de Jaarbeurs wordt georganiseerd in het gelijknamige complex in Utrecht.

Ontdek de vrijheid!

De KCI is initiatiefnemer – en voorzitter – van de Kampeerkoepel; een samenwerkingsverband van diverse organisaties, waaronder ANWB, BOVAG, NKC en Recron, met als doel consumenten te informeren over de leukste manier van vakantievieren: kamperen. Die rol past ook bij de missie van de KCI: ‘Ontdek de vrijheid! Genieten van de natuur, van elkaar, van lekker eten. Even lekker uitrusten, niets hoeven of moeten. Wij maken je vrijheidsdromen waar’.

Bestuur

Het bestuur van de KCI bestaat uit een vertegenwoordiging van de Nederlandse kampeerbranche.

Voorzitter: Leo Diepemaat (Boardmember ECF)
Secretaris: Peter Wisgerhof
Penningmeester: Roel Reineman, Directeur Isabella Nederland
Bestuurslid: Patrick van der Burgh, Area Manager Knaus Tabbert
Bestuurslid: Maarten de Roos, Managing Director Campfire Group
Bestuurslid: Norbert van Noesel, Marketing Manager Thetford
Bestuurslid: Bart Haarman, Area Sales Manager Erwin Hymer Group