KAMPEREN IN KROATIË

Ontdek de mooiste plekken in Kroatië

Een kampeervakantie in Kroatië betekent genieten van een azuurblauwe zee, bruin bakken onder de warme zon en ‘t ontdekken van talloze groene eilanden. Van de glooiende, groene velden van Istrië tot de meren en watervallen van Nationaal Park Plitvice. Kroatië vormt het decor van een topvakantie.

1700 kilometer kustlijn
Kroatië heeft een kustlijn van 1700 kilometer aan de Adriatische zee. Het land staat bekend om de vele eilanden: 1185 stuks. Perfect voor een avontuurlijke kampeervakantie met zon, zee en… eilandhoppen. Dat wordt makkelijk gemaakt door de vele veerdiensten waarop je ook met je caravan terecht kunt. Sommige eilanden, zoals Krk, kun je ook met een brug bereiken. De campings op de eilanden hebben vaak een mooie ligging aan het water.

Eilanden, watervallen en meren
De groene eilanden van Kroatië liggen er prachtig bij in de Adriatische Zee. Omdat er zoveel eilanden zijn, wordt dat natuurlijk keuzes maken. De 10.000 jaar oude zoutwatermeren in het Nationaal Park Mljet, op het eiland Mljet, zijn zeker aan te raden. Maar ook op het vaste land is veel moois te zien. Wat dacht je van het Nationaal Park Plitvicemeren? De mooie, azuurblauwe meren staan met elkaar in verbinding door tientallen watervallen.

Ontdek Kroatië

Istrië
Op het grootste schiereiland in de Adriatische Zee, Istrië, toer je in het binnenland door glooiende, groene velden en langs verstilde dorpjes. Je  kunt rondstruinen in oude havenstadjes, zalig lunchen op terrasjes en prachtige baaitjes ontdekken met mooie kiezelstranden. Neem je snorkel en je handdoek mee, zet je tent neer op een plek aan het water en geniet van een heerlijke ontspannen vakantie aan de Adriatische Zee.

0% spaarrente…

Nul procent rente op je spaarcenten… Het wás al niet veel, maar inmiddels heeft ABN Amro dus besloten om 0 (nul!) procent rente te vergoeden op onze particuliere spaartegoeden. En inmiddels [...]

De beste campings van Kroatië

Kroatië heeft een rijk aanbod aan campings. Van gezellige, rustige campings tot luxe vakantieparken, zowel aan zee als in het binnenland. Een paar van beste campings van Kroatië, die hoge scores en prijzen kregen van onder andere de ANWB:

  • Camping Krk (Krk)
  • Camping Beach Resort Solaris (Šibenik)
  • Camping Lanterna (Porec)
  • Camping Poljana (Mali Losinj))
  • Camping Solitudo (Dubrovnik)
  • Camping Ježevac (Krk)
Camp to Go - schrijf je in voor de nieuwsbrief fv

Altijd op de hoogte

Direct op de hoogte worden gesteld van alle ins en outs op kampeergebied?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Camp to Go!