Luifels en voortenten

Luifels en voortenten zijn een geweldige aanvulling op je caravan of camper. Ze zorgen voor een comfortabele schaduw in het zonnetje of juist beschutting als het even wat minder weer is. Voortenten en vooral luifels zijn makkelijk op te zetten en leveren extra woonruimte op. 

Opzetgemak en gewicht
Op het gebied van gebruiksvriendelijkheid zijn flinke vorderingen gemaakt met slimme opzetsystemen. Ben je op zoek naar een eenvoudig luifeltje of kies je voor een tent die het hele seizoen voor de caravan kan blijven staan? Voor elk soort gebruik zijn er verschillende modellen op de markt. Bij de aanschaf van een luifel of voortent kun je bij de meeste merken kiezen voor kunststof tentstokken – dat scheelt flink in gewicht.

Luifels en voortenten - caravan

Soorten en maten
Als je een seizoensplek op een camping hebt, kies je meestal voor extra leefruimte en een voortent die ook herfststormen doorstaat. Speciaal voor rondtrekkers zijn er voortenten die uit verschillende modules bestaan. Met losse zijwanden en uitritsbare voorwanden. Zodat je de voortent ook als een luifel kunt gebruiken. En daarnaast zijn er reisluifels die je in vijf minuutjes aan de caravan zet, zodat je lekker in de schaduw kunt zitten.

Ook voor campers
Voor campers zijn er speciale voortenten die je kunt laten staan als je even een toertje door de omgeving maakt. Daarnaast zijn veel kampeerauto’s uitgerust met een vaste luifel aan de dakrand. Voor deze uitdraailuifels zijn zijwanden en zelfs voorwanden beschikbaar. Uitdraailuifels zijn er ook voor caravans. En tenslotte zijn er zogenaamde etuiluifels. Die schuif je in de tentrail aan het dak. Als je weer op pad gaat, berg je de luifel op in het etui. Lekker makkelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.