ANWB TOP CAMPINGS

Voor verwende luxepaardjes heeft de ANWB een handige lijst met vijfsterren Top Campings samengesteld. Deze lijst bevat luxe vakantieparken in heel Europa, met allerlei extra voorzieningen en spetterende activiteiten. Op deze bijzondere campings – met luxe sanitair – laat je al je zorgen varen.

Dichtbij bijzondere plekken en bezienswaardigheden

Of je nou in Nederland gaat kamperen, aan de Spaanse Costa of in het uitgestrekte Duitsland: alle campings liggen in de buurt van interessante bezienswaardigheden. Misschien wil je in Frankrijk een oud kasteel bezoeken, of in Italië lekker een dagje de stad in? Winkels en andere voorzieningen liggen op een steenworp afstand, zodat je nooit ver hoeft te reizen om boodschappen te doen. Ook de natuur is dichtbij, dus trek ook zeker eens je wandelschoenen aan en ga met de hele familie op avontuur in de bossen, bergen of duinen in de omgeving.

Veel vertier voor de kids en luxe voorzieningen

Met het hele gezin op vakantie? Dat kan soms best een uitdaging zijn. Je zult activiteiten moeten verzinnen die iedereen leuk vindt en dit blijkt in de praktijk nog knap lastig! Een bezoek aan een van ANWB Top Campings de maakt het een stuk gemakkelijker om iedereen bezig te houden, want aan activiteiten voor kinderen is hier geen gebrek: van knutselmiddagen tot gezellige sporttoernooien, er is iedere dag van alles te beleven. Jij geniet daardoor heerlijk van je welverdiende rust, in de wellness bijvoorbeeld. En ‘s avonds schuif je lekker aan tafel in een van de restaurants op de camping, voor culinaire hoogstandjes. Want ook hier leveren de campings namelijk de allerbeste kwaliteit.