KAMPEREN IN SPANJE

Ontdek de mooiste plekken in Spanje

Of je nu graag onder een parasol op het strand ligt in een levendige badplaats, of liever van de rust en de omgeving geniet in een klein baaitje, alles kan in Spanje. Hier ontdek je zowel authentieke, eeuwenoude dorpjes als de grote wereldsteden.

Strand en zee
Wie Spanje zegt, denkt al snel aan een bruin-bak-vakantie aan het strand. Van de Costa Brava in het noordoosten, de Costa Daurada nét onder Barcelona tot aan de kust van Andalusië in het zuiden. Van gezellige, brede zandstranden tot idyllische baaitjes zonder veel andere toeristen: je hebt het hier allemaal. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Playa del Silencio? Hier vind je rust, stilte én azuurblauw water.

Natuurschoon
Naast zee en strand heeft Spanje nog veel meer moois te bieden. Er zijn 15 Nationale Parken en wel 700 beschermde natuurgebieden. Maak fantastische bergwandelingen in de Pyreneeën of spot de mooiste vogels in Extremadura. En laten we de Balearen niet vergeten. Deze eilandengroep ten oosten van Spanje bestaat onder andere uit Mallorca, Ibiza en Menorca. Hier beleef je het ultieme eilandgevoel en geniet je van een zee die nooit verveelt.

Ontdek Spanje

Moderne steden, authentieke dorpjes
Tijdens een vakantie in Spanje mag een bezoek aan wereldstad Barcelona nauurlijk niet ontbreken. Verdiep je in de prachtige kunst van Gaudí of breng een middag door op een hip terrasje op de Ramblas. Ook hoofdstad Madrid is een echte aanrader, met haar eeuwenoude kerken en het beroemde kunstmuseum, het Prado. Om de oude, Spaanse cultuur te ontdekken, bezoek je authentieke dorpjes zoals die in het bergachtige achterland van Andalusië.

0% spaarrente…

Nul procent rente op je spaarcenten… Het wás al niet veel, maar inmiddels heeft ABN Amro dus besloten om 0 (nul!) procent rente te vergoeden op onze particuliere spaartegoeden. En inmiddels [...]

ANWB campings in Spanje

In Spanje vind je campings in alle soorten en maten. Een greep uit de Spaanse prijswinnaars en genomineerden van de ANWB verkiezing ‘Camping van het Jaar’:

  • Camping Las Dunas (Rosas, Costa Brava)
  • Camping Serra de Prades (Vilanova de Prades)
  • Camping La Ballena Alegre (Sant Pere Pescador)
  • Camping Resort Sangulí Salou (Salou)
  • Playa Montroig Camping Resort (Montroig,Tarragona)
  • Camping Torre la Sal 2 (Ribera de Cabanes)
Camp to Go - schrijf je in voor de nieuwsbrief fv

Altijd op de hoogte

Direct op de hoogte worden gesteld van alle ins en outs op kampeergebied?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Camp to Go!