KINDERCAMPINGS

Wil je met het hele gezin op vakantie? Dan weet je dat dit wat meer voorbereiding vergt dan een vakantie samen met je partner. Vooral de kleintjes hebben veel aandacht nodig en het leukste is om een camping te vinden die hierop inspeelt. Daarom hebben we een lijst van speciale kindercampings samengesteld, waar je elke dag kunt kiezen uit vele leuke, sportieve en leerzame activiteiten. Zowel voor de ouders, als voor de kinderen.

Veel extra’s voor kinderen

Elke camping beschikt over veel voorzieningen speciaal voor kinderen, waardoor het onmogelijk is om je hier te vervelen. Veel kindercampings beschikken over een uitgebreid waterpark, met meerdere glijbanen en plaatsen waar de kinderen veilig kunnen ravotten. Ook kun je vrijwel altijd een mooie speeltuin verwachten en een uitstekend animatieprogramma. Het is belangrijk dat je als ouder ook lekker kunt uitrusten; hier kun je je kinderen in de veilige handen laten van getrainde en gediplomeerde begeleiders. Zo kunnen jullie even heerlijk ontspannen aan zee – eindelijk even tijd voor elkaar!

Spannende en gezellige activiteiten

Naast de voorzieningen op de kindercampings, kun je in de directe omgeving ook allerlei spektakel vinden. De kindercampings zijn verspreid door heel Europa dus je kunt er lekker op uit om de omgeving te verkennen. Misschien kun je een dagje naar een waterpark, dierentuin, of plan eens een verfrissende watersportdag aan de kust. Veel van de campings liggen bovendien in mooie natuurgebieden, zodat je altijd op avontuur kunt in de directe omgeving. Ook het eten is uitstekend verzorgd; je kunt dagelijks terecht in één van de restaurants voor een gezond en overheerlijk diner. Neem het er dit jaar van en kies een kindercamping. Daar zal de hele familie zich meteen thuisvoelen!