ONTDEK DE VRIJHEID

met Camp to Go

Inspiratie, tips & verhalen

Wakker worden met het geluid van vogels, naar het zwembad met de kids, een moment voor jezelf met een spannend boek onder de luifel, of samen genieten van een romantische zonsondergang… Hier vind je kampeerverhalen, tips, nieuws of gewoon: leuke filmpjes.

Lees onze blogs

Grenzeloze mobiliteit

Natuurlijk kun je je hele vakantie op één plaats doorbrengen. Maar dat hoéft dat niet. Steeds meer kampeerders kiezen voor een combinatievakantie: een lui weekje strand en daarna een weekje actief in de bergen.

WEER HELEMAAL HIP!

Genieten van de natuur, ontbijten wanneer jíj dat wilt, een kletspraatje met de buren op de camping: dat zijn de voordelen van het ultieme buitenleven. En kamperen is weer helemaal hip: de verkoopcijfers van nieuwe caravans zitten flink in de lift en bij de gebruikte caravans wisselen er jaarlijks zomaar 30.000 stuks van eigenaar. Ook de camper geniet een enorme populariteit. Geen wonder: heerlijk toeren over de mooiste wegen van Europa – dat moet je een keer geprobeerd hebben!

ideaal voor families

Een caravan, camper, vouwwagen of tent maakt je uitermate flexibel tijdens je vakantie. Je kunt op je gemak de omgeving verkennen en na een paar dagen verkassen naar de volgende vakantieregio. Of als de zon het ‘ns laat afweten: met een uurtje inpakken kun je alweer op weg zijn naar een zonniger bestemming. En voor kinderen is kamperen ideaal: de kleintjes hebben al vrienden gemaakt voordat je de laatste haring in de grond hebt geslagen. Gegarandeerd!

basic of luxe

Geen enkele manier van vakantievieren biedt je zoveel vrijheid als kamperen. Dat kán natuurlijk lekker basic: op je hurken in het gras, koffiezetten met een gasbrandertje. Maar het kan ook prima met het comfort van thuis: caravans en campers zijn tegenwoordig voorzien van alle mogelijke luxe. En dat geldt ook voor campings: sta je liever tussen de koeien op een charmante boerencamping of kies je voor de luxe van een vijfsterrenvakantiepark met zwemparadijs, toprestaurant en wellness? Het kan allemaal!

Camp to Go - schrijf je in voor de nieuwsbrief fv

ALTIJD OP DE HOOGTE

Direct op de hoogte worden gesteld van alle ins en outs op kampeergebied?
Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief van Camp to Go!

Instagram
Pinterest
Vimeo
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.