KLEINE CAMPINGS

Niet iedereen zit te wachten op een vakantie vol drukte, herrie en massaliteit. Gelukkig kun je in Europa ook veel kleine campings vinden, die perfect zijn voor kampeerders die graag van de natuur genieten. Een kleine camping is vooral bedoeld om rust te vinden. En dat vind je hier! Er zijn veel idyllische en rustige kleine campings in Europa, met maximaal zestig plekken in de mooiste natuur. Trek je wandelschoenen aan en je loopt zo van de camping de ongerepte natuur in!

Overal in Europa

In Europa kun je op diverse plekken terecht voor een authentieke kampeerervaring. Denk aan knusse kleine campings in de Ardennen, toplocaties in Scandinavië en campings midden in de Franse bossen. Of misschien wil je Kroatië ontdekken vanaf een bescheiden camping? Je zult op deze terreinen zeker geen zwembaden en hordes mensen vinden, maar eerder een omgeving waarin de natuur nog intact is en waar je écht wakker wordt van het gezang van vogeltjes.

Heerlijk bijkomen van de drukte

Op een kleine camping kun je ervan uit gaan dat ook de andere bezoekers voor hun rust komen. Hier zijn dus geen bruisende evenementen of luidruchtige activiteiten die de natuurlijke kalmte verstoren. Maar dat betekent niet dat alle kleinere kampeerplekken saai of karig zijn, integendeel! Je vindt hier gewoon alle noodzakelijke voorzieningen. Het grote verschil is dat je zelf voor je eigen vermaak zorgt. Zulke locaties zijn niet voor iedereen geschikt, maar houd je van een avontuurlijke en rustige natuurvakantie? Dan is dit ideaal voor jou! Laat je meevoeren op de klanken van de natuur en kom uitgerust en vol nieuwe energie weer thuis.