PUBERCAMPINGS

Chillen tot The Max!

Pubers lastig op vakantie? Welnee. Niet als je de juiste camping kiest. Wij zetten de allerleukste dertienplus-campings op een rij. De activiteiten zijn 100% puberproof en de wifi is uitstekend. Camp-to-Go presenteert: 9 campings waar je tiener naar hartenlust kan chillen, relaxen en socializen.
En jij dus ook.

NEDERLAND – Camping Eiland van Maurik
In het hart van de Betuwe ligt Eiland van Maurik. De camping is omgeven door water en voor twaalfplussers is er een speciaal animatieprogramma. Beetje chillen in de loungehoek, beetje gamen, beetje voetballen, beetje klimmen op de klimwand. Wedden dat je puber het hier heerlijk vindt?
Boek je plekje: Eiland van Maurik

DUITSLAND – Camping Wulfenerhals (Schleswig-Holstein)
Camping Wulfenerhals op het Duitse waddeneiland Fehman is nou zo’n typische camping waar pubers zich thuis voelen. Je kunt hier suppen, surfen, kitesurfen, zeilen en duiken. Of – op het droge – beachvolleybal, boogschieten of gewoon een potje voetbal. ’s Avonds? Dan doe je natuurlijk een colaatje met leeftijdsgenoten. In de campingdisco!
www.wulfenerhals.de

BELGIË – Camping Parc la Clusure (Bure-Tellin)
Een animatieprogramma vóór en dóór kids van 13 jaar en ouder én een kampvuurplaats – net buiten de camping. Need we say more? Een greep uit de teenage-activiteiten: playstationtoernooien, filmavonden, teenage party’s, aquaballs en sporttoernooien. Ze willen nooit meer naar huis.
Boek Parc la Clusure

LUXEMBURG – Camping Nommerlayen (Nommern)
Nog zo’n ‘chille’ camping is Nommerlayen in Luxemburg. Hier hebben ze een speciaal ingerichte ‘hangout’ mét disco. Maar je kunt hier ook tafeltennissen, mountainbiken, biljarten, voetballen, beachvolleyballen en zwemmen. Alles d’r op en d’r an dus.
Shortcut naar: Camping Nommerlayen

FRANKRIJK – Camping de la Dragonnière (Languedoc–Rousillon)
Een lekkere beat, uit je dak op de dansvloer? Kom dan naar de ‘clubbing nights’ op la Dragonnière. Ook fantastisch: ze hebben hier negen (9!) zwembaden en hele toffe activiteiten zoals schuimparty, boogschieten, breakdancen en paardrijden. Herinneringen aan deze vakantie staan voor altijd in je geheugen gegrift.
De la Dragonniere boeken?

SPANJE – Camping Castell Montgri (Costa Brava)
Drie zwembaden mét snelle waterglijbanen: check. Chillen op ‘n zandstrand: check. (Water)sporten: check. WiFi: check. Pret- en aquaparken in de nabije omgeving: check. Kortom: is deze camping pubervriendelijk? Check!
www.camping-castellmontgri.com

KROATIE – Zaton Holiday Resort (Dalmatië)
Actieve kids, eat your heart out. Op het campingstrand kun je windsurfen, kanoën, waterskiën, duiken of parasailen. Een tochtje met de waterscooter of motorboot kan ook. Handig: strand en zwambad liggen heel dicht bij elkaar.
Boek nu je plekje: Zaton

ITALIE – Camping Bella Italia (Gardameer)
Leeftijdsgenoten, zwembaden en activiteiten: deze drie pijlers van een geslaagde tienervakantie zijn ruimschoots aanwezig op Bella Italia. Met om de hoek pretpark Gardaland en aquapark Canevaworld én (leuk voor de meiden!) shoppingexcursies naar Milaan of Verona, wordt dit vast en zeker een topvakantie!
Boek nu Camping Bella Italia

ITALIË – Villaggio San Francesco (Caorle, Veneto)
Camping pal aan de Adriatische zee met op het strand een zeil-, duik- en windsurfschool. Het zwembad –met vetcoole waterglijbanen- ligt op een paar meter afstand, perfect voor waterratten dus. ’s Avonds is badplaats Caorle heel gezellig om naar toe te gaan!
www.villaggiosanfrancesco.com

Heb je zelf ook suggesties? Meld jouw favoriete tienercamping aan via info@camp-to-go.nl (met foto). Dan breiden we de lijst uit met jouw pubertip!

 

 

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.