150 tweedehands campers te koop!

Zaterdag 13 april vindt in Biddinghuizen de Nationale Campermarkt 2024 plaats. Als onderdeel van het Nationaal Camperweekend bieden particulieren bij evenementenlocatie Flevo Nice maar liefst 150 tweedehands kampeerauto’s te koop aan.

Het Nationaal Camperweekend is van 12 tot en met 14 april en tevens de aftrap van het kampeerseizoen voor iedere camperliefhebber. In het hele land worden tal van activiteiten georganiseerd, zoals rijvaardigheidstrainingen, informatiebijeenkomsten en speciale voordeelacties van camperdealers. Hoogtepunt is de centrale verkoopmarkt op zaterdag 13 april van 10u00 tot 16u00 bij Flevo Nice in Biddinghuizen.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!

Tickets kopen

Ben je op zoek naar een gebruikte camper of ben je je aan het oriënteren? Dan kun je in Biddinghuizen terecht voor een groot aanbod van maar liefst 150 tweedehands kampeerauto’s die door andere particulieren worden aangeboden. Op de website van het Nationaal Camperweekend kun je voor 3,50 euro per stuk entreekaarten bestellen (7,50 euro aan de deur). Tijdens het evenement zijn vrijwilligers en experts van onder andere de Nederlandse Kampeerauto Club aanwezig om je te adviseren en daarnaast zijn er diverse standhouders die camperproducten en -diensten aanbieden. De NKC verzorgt tevens diverse presentaties over het kiezen en kopen ván en over het veilig rijden mét een camper.