60e Editie Caravana Leeuwarden 

Van 23 t/m 28 januari viert de Caravana haar 60e jubileum in het WTC Expo beurscomplex in Leeuwarden. Hier vind je alles wat je nodig hebt om van je kampeervakantie een topvakantie te maken. Van caravans tot campers, voor vouwwagens tot voor- en daktenten en accessoires!

De Caravana pakt uit met primeurs op het gebied van kampeermiddelen maar in Leeuwarden kun je ook terecht bij ruim 200 campings uit heel Europa. Naast de vele vertrouwde deelnemers en merken zijn onder andere Eriba, LMC en Laika weer terug op de Caravana.

NKC verkiezing Kampeerauto van het Jaar
Veel exposanten geven demonstraties op hun stands en je kunt proefrijden in een Bürstner camper van Veneboer Caravans & Campers. Daarnaast kun je als bezoeker een week campervakantie winnen. Vakantiegangers die graag goed voorbereid op reis gaan kunnen presentaties volgen van onder andere ANWB, NKC en Camp-to-Go. Interessant is ook de NKC verkiezing Kampeerauto van het Jaar die voor de 13e keer wordt gehouden. Op de eerste beursdag (donderdag 23 januari) worden de drie winnaars bekend gemaakt in de categorieën: campervan, integraal en halfintegraalcamper.

De Caravana is van 23 t/m 18 januari iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur. Het volledige programma, de plattegrond en de online kaartverkoop vind je op www.caravana.eu.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.