Acties en aanbiedingen tijdens Brabantse Caravan Dagen

Niet alleen Brabantse nachten zijn lang, ook Brabantse dagen! De Brabantse Caravan Dagen welteverstaan. Want maar liefst 19 caravanbedrijven in deze provincie nodigen je van 26 maart tot en met 6 april uit om de nieuwste modellen van 16 merken te komen bekijken.

Het gezamenlijke evenement leent zich perfect om in korte tijd heel veel inspiratie te tanken én om te profiteren van speciale aanbiedingen en acties op caravans, accessoires en andere kampeerproducten. Tevens krijg je van een aantal modellen een exclusieve preview en zijn er vele prijzen te winnen. Bij aanschaf van een caravan ontvang je tijdens de Brabantse Caravan Dagen sowieso een gratis AL-KO anti-diefstalslot, terwijl je ook de helft van de aanschafwaarde van een luifel of voortent van Thule of Dorema terug kunt winnen. Of maak je liever kans op een Reich-mover, een Mestic-airconditioner, je een relaxstoel of windscherm winnen.

Kortom: alle reden om rondom Pasen in Noord-Brabant de deelnemende caravandealers te bezoeken. De nieuwste modellen van Duitse, Franse, Engelse, Sloveense en Zweedse makelij, én een compleet aanbod van occasions vind je van 26 maart tot en met 6 april bij:

– Raamsdonksveer: Caravan Centrum Ad Dekker;
– Bergeijk: Bax Totaalrecreatie;
– Westerhoven: Bos Caravan;
– Boekel: Caravan Centrum Boekel;
– Herpen: Caravancenter Cor van den Oever;
– Neerkant: Caravancentrum De Neerkant;
– Oosterhout: CaravanCentrum De Treffers;
– Hapert: Caravan Extra;
– Hapert: Van Eijk Caravans;
– Best: Coppens Rekreatie;
– Oud-Gastel: De Vossenhoek Caravan & Recreatie;
– Boxtel: De Vouwwagenspecialist;
– Molenschot: Linberg;
– Rucphen: Tak Caravans;
– Zeeland: Van den Elzen Caravans;
– Budel: Van Horne Kampeercentrum;
– Sint-Oedenrode: Van Uden Caravans;
– Asten: Vinken Caravans & Campers;
– Rosmalen: Witoma.

Brabantse Caravan Dagen locaties

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!