Derde tv-seizoen voor kampeer- en reisprogramma Camp to Go

Aanstaande zaterdag (5 november) start het derde tv-seizoen van Camp to Go op RTL4 (17.00u). In de achtdelige tv-serie gaan nieuwe kampeerders onder begeleiding van ‘Mister Camping’ Sander Janson voor het eerst op stap met een nieuwe caravan, vouwwagen of camper.

Voor het eerst op stap

Doordat de deelnemers zélf een groot deel van hun eigen ervaringen filmen, krijg je als tv-kijker een heel persoonlijk inkijkje in het kampeerleven en dat levert leuke, en soms hilarische beelden op. In het nieuwe tv-seizoen bezoeken de tv-kandidaten de leukste campings in Nederland en Denemarken en daarnaast zie je beelden uit Spanje, Oostenrijk, Kroatië en België. Daarmee is Camp to Go een leuk kampeer- én reisprogramma waar je veel inspiratie en vakantie-ideeën uit kunt halen.

Vakantieland Denemarken

De eerste aflevering van het achtdelige tv-programma speelt zich af in Denemarken. Dennis en Melissa Reith en hun dochter Nova gaan voor het eerst op stap met een vouwwagen achter de auto. Dennis is planner bij de kinderopvang en Melissa is lerares in het basisonderwijs. Van tv-presentator Sander Janson krijgen ze uitleg over de Camp-let vouwwagen waarmee ze op pad gaan. Ze rijden ermee naar Sandskær Strandcamping, een kindvriendelijke camping direct aan de Kleine Belt en midden in de natuur van Zuid-Jutland – Sønderjylland in het Deens. Het gebied is onder andere bekend om de vele vogelsoorten, maar je kunt er ook konijnen en herten spotten. Als je geluk hebt zie je zelfs spelende bruinvissen in zee. Vanaf de camping kun je de omgeving verkennen met een gehuurde e-bike, mountainbike en je kunt zelfs ritjes te paard maken. Ook zijn er op de camping kajak en supboards te huur. De kinderen kunnen heerlijk spelen in een van de twee speeltuinen, waarvan er eentje op het strand ligt. Op de camping kun je ook konijnen aaien en er is een gezellig knorrend varken, plus een leuke binnenruimte waar kinderen kunnen spelen.

Elke zaterdag én zondag bij RTL4

De eerste aflevering van Camp to Go is te zien op zaterdag 5 november, 17.00 uur bij RTL4. De herhaling volgt direct erna, op zondagmorgen 6 november, rond 11.00 uur ’s morgens. Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!