In Camp to Go neemt Sander Janson elke week twee families mee naar een camping, ergens in Nederland – en steeds met een ander kampeermiddel. In deze blog stellen we de twee campings van aanstaande zaterdag (25 dec, 17u, RTL4) aan je voor.

In aflevering-6 van het kampeer tv-programma maken we kennis Ger, gepensioneerd loodgieter, en partner Liza van Balen. Ger is dol op dingen uit elkaar halen, maar heeft plechtig beloofd om de Camp to Go-camper netjes in te leveren. Die garantie hebben we niet bij de familie De Groot, die zich met 6 man (m/v) in een Sun Living camper probeert te persen. We blikken ook alvast vooruit naar aflevering-7, met Sytse van der Wal en dochter Maxime die nooit eerder in een caravan heeft geslapen. Daarover lees je de komene dagen meer, in onze blogs. Maar eerst: de campings!

Camping De Kleine Wolf

Camping De Kleine Wolf – Overijssels Vechtdal
Op camping De Kleine Wolf is het elke dag vakantie! De vijfsterrencamping ligt in het Overijsselse Vechtdal en in 2020 door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar. De Kleine Wolf is een echte gezinscamping met prachtige kampeerveldjes die bijna allemaal een eigen speeltuintje hebben. De camping beschikt over binnen- en buitenzwembaden met glijbanen, een dierenweide, een indoor speelparadijs en het dolenthousiaste animatieteam zorgt dat er altijd van alles te doen is, tot en met theatershows waar de kleintjes ademloos naar kunnen kijken. Bij De Kleine Wolf zijn er moderne sanitairgebouwen met speciaal kleutersanitair, er zijn zelfs familiebadkamers, een aparte hondendouche en wat dacht je van een bubbelbad met sterrenhemel? Bijzonder zijn de splinternieuwe kampeerplekken met privésanitair: je eigen (verwarmde) badkamer, op je eigen kampeerplek, met douche, toilet en wastafel. En als je zelf geen tent, caravan, camper of vouwwagen hebt? Dan huur je gewoon een trekkershut, een bungalow of een luxe glampingaccommodatie op de camping. Ook leuk als opa en oma een paar dagen op visite komen!
Hier lees je wat de ACSI van camping De Kleine Wolf vindt. En dit zegt de ANWB over deze mooie camping.

Camping De Rijnstrangen

Camping De Rijnstrangen – Gelderland
Camping De Rijnstrangen ligt in het Gelderse dorpje Aerdt, vlakbij Arnhem. Het is een prachtige, kleine groene camping met 26 kampeerplekken tussen de fruitbomen, maar je kunt er ook terecht voor een bed&breakfast of jezelf trakteren op een luxe verblijf in een van de twee energie-neutrale appartementen. De camping is aangesloten bij Vekabo, de vereniging van kampeerboeren met 1.200 kleinschalige campings en platteland-accommodaties, en die vind je allemaal op de website inhetgroen.nl (www.inhetgroen.nl). De Rijnstrangen is een voormalig agrarisch bedrijf en de camping ligt midden in het prachtige natuurgebied De Gelderse Poort, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Maar lekker nietsdoen kan natuurlijk ook, onder je eigen luifel. De camping heeft prima sanitair met vloerverwarming, er is een gezellige ‘Huuskamer’ met een kleine keuken, er zijn overdekte picknickplekken en een overdekte fietsenstalling met oplaadpunten voor e-bikes. Maar het allerleukste van kleinschalige campings is het persoonlijk contact; met de andere gasten én met de eigenaren: Willemijn Botje en Niels Leenders, die van kamperen echt hun passie hebben gemaakt en die je graag vertellen over wat er in de omgeving te doen is. En voor wie niet zonder kan: camping De Rijnstrangen heeft razendsnelle wifi, met glasvezel!
Hier lees je wat de ACSI van camping De Rijnstrangen vindt. En dit zegt de ANWB over deze mooie camping.

Tot zo ver de campings. Hou de blogpagina’s van Camp to Go in de gaten, want deze week stellen we ook de families aan je voor én we verklappen ook alvast met welke kampeermiddelen ze op stap gaan!
Aflevering 6 van Camp to Go zie je zaterdag, Eerste Kerstdag, om 17u bij RTL4 en de herhaling is op zondagochtend Tweede Kerstdag, 11.30u, ook op RTL4. Kijk je ook?