Het vierde seizoen komt eraan!

Camp to Go vanaf november weer op rtl4

Dit najaar verschijnt het vierde seizoen van ons eigen kampeer tv-programma ‘Camp to Go’. Deze zomer zijn we weer volop aan het filmen geweest in Denemarken en op Nederlandse campings. Sander Janson is wederom van de partij om de deelnemers te begeleiden die soms voor het eerst op de camping staan. Deze maken ook zelf opnames, waardoor je een intiem kijkje krijgt in hun soms hilarische belevenissen. Vanaf zaterdag 4 november te zien bij RTL4 om 17.00 uur met steeds een herhaling op zondagochtend rond 11.00 uur.

Een persoonlijk inkijkje in het kampeerleven

In de achtdelige tv-serie begeleidt presentator Sander Janson – bekend van het succesvolle TV-programma Campinglife – nieuwe kampeerders die voor het eerst op stap gaan met een vouwwagen, caravan of camper. Sander fungeert als de steun en toeverlaat voor de deelnemers van Camp to Go. Wat het Tv-programma onderscheidt van andere kampeerprogramma’s, is het feit dat de deelnemers zelf ook videobeelden vastleggen die een persoonlijk kijkje in het kampeerleven van de nieuwkomers biedt. In elk aflevering zorgt dit voor grappige en herkenbare momenten.

Een eerste kennismaking met het campingleven

In iedere aflevering volgen we mensen die enkele dagen gaan kamperen. Naast doorgewinterde kampeerders zijn er ook families die (nog) niet veel ervaring hebben met kamperen. Voor hen is Camp to Go TV een eerste kennismaking met het campingleven.

Kampeermiddelen die voorbij komen

In de afleveringen krijgen deze deelnemers de kans om een kampeermiddel uit te proberen waarmee ze nog niet vertrouwd zijn. Zo zien we onder andere een Camplet Vouwwagen caravan voorbijkomen, een Eriba Touring caravan, een Tabbert Serena + caravan en een Malibu campervan.

Campings in binnen- en buitenland

Daarnaast is er in het programma veel aandacht voor de meest opvallende toeristische trekpleisters in de regio’s die we bezochten en worden verschillende campings in Nederland en enkele in Denemarken in de schijnwerpers gezet:

Daarnaast is er in het programma veel aandacht voor de meest opvallende toeristische trekpleisters in de regio’s die we bezochten en worden verschillende campings in Nederland en enkele in Denemarken in de schijnwerpers gezet:

Campings in Denemarken

Campings in Nederland

En verder

Krijg je tips van de NKC (de grootste camperclub van Europa) en Aveco en volgen we Nederlandse vakantiegangers in de ACSI testtour in Kroatië, Spanje, Oostenrijk en Zwisterland. Ook dit seizoen belooft weer een mix te zijn van avontuur, inspiratie en hilarische momenten. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of voor het eerst de campingwereld verkent laat je inspireren door een nieuw seizoen Camp to Go!

Wanneer op TV?

Camp to Go start op zaterdag 5 november RTL4 (circa 17 uur). De herhaling volgt meteen op zondagochtend om circa 11.30 uur. In de weken erna worden dezelfde uitzendtijdmomenten aangehouden.

Eerdere afleveringen terugkijken doe je hier.

Ontdek de vrijheid van kamperen met Camp to Go!