KampeerTheater op de Jaarbeurs

Nieuwe kampeerspullen, campings maar ook: leuke en informatieve workshops. Daarvoor kun je dít weekend nog naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs die tot en met zondag (10 okt, 17.00 uur) duurt. In het KampeerTheater (Hal-12) kun je dit verwachten:

Tjerk de Ridder – Theatervoorstelling ‘Trekhaak gezocht!’
Tjerk Ridder is theatermaker, singer-songwriter maar ook reiziger, verteller en inspirator. Tjerk liftte dwars door Europa, van Utrecht naar Istanbul, met een caravan – maar zónder auto. Letterlijk op zoek naar een trekhaak en daarmee naar welwillendheid, gastvrijheid en vertrouwen. Onderweg vroeg hij de vele Europeanen die hem een trekhaak boden naar hun dromen en grenzen. Met als resultaat: de theatervoorstelling ‘Trekhaak Gezocht!’, een muzikale programma met vertellingen, liedjes en filmmateriaal. En die theatervoorstelling kun je gratis bezoeken op de Jaarbeurs!
Waar?             KampeerTheater Hal-12
Meer info:      www.tjerkridder.com

Campingtrend – Mijn eerste caravan, en nu?

Campingtrend is het online platform voor kampeerders, met nieuws en actualiteiten op het gebied van caravans, campers, vouwwagens, tenten, kampeeraccessoires, campings en vakantieregio’s. Jos Mark ken je natuurlijk ook van de vlogs op Facebook en de Campingtrend Liveshows op YouTube. In het KampeerTheater vertelt hij over kamperen met de caravan, speciaal voor nieuwkomers. Want dan héb je die caravan gekocht en dán? Jos vertelt over beladen van de caravan, over het rijden in de bergen, Tips & Tricks, voortenten en luifels.
Waar?             KampeerTheater Hal-12
Meer info:      www.campingtrend.nl

CamperCaKe – Zó leuk is reizen met de camper!

Carla en Kees Witvliet reizen al meer dan dertig jaar met tientallen campers door heel Europa. Als journalisten testen ze campers voor diverse internationale magazines en hun inspirerende reisreportages worden vertaald in het Vlaams, Frans, Engels en zelfs in het Zweeds. In het KampeerTheater vertellen ze over hun camperreizen waarbij ze zomer én winter onderweg zijn – want thuis zijn ze zelden. Geniet mee van hun verhalen – en prachtige foto’s – van camperreizen door Frankrijk, Griekenland, Duitsland en over overwinteren in de Spaanse zon.
Waar?             KampeerTheater Hal-12
Meer info:      www.campercake.nl

VAN-Jorn buscampers – Op weg naar jouw ideale buscamper

Jorn, Peter, Lars en Gideon: het zijn gepassioneerde camperbouwers uit Groningen. En: geen bus is hetzelfde, want VAN-Jorn bouwt eigenwijze campers voor eigenzinnige mensen. En dat interieur stel je zelf samen, op basis van de modules die VAN-Jorn heeft ontwikkeld, geïnspireerd door organische vormen uit de natuur. Hoe? Dat komt Jorn vertellen in het KampeerTheater.
Waar?             KampeerTheater Hal-12
Meer info:      www.vanjorn.com