Doe als Geraldine Kemper!

Presentatrice Geraldine Kemper hangt komend jaar haar TV-werk aan de wilgen en trekt erop uit met haar zelfgebouwde camper ‘Kees’. En dat wordt niet bepaald een rondje Benelux of West-Europa.

Al langere tijd kun je op de social media van de populaire TV-presentatrice Geraldine Kemper haar vorderingen volgen bij het ombouwen van een bestelbus tot kampeerauto. En daar heeft ze de smaak zodanig van te pakken gekregen dat ze heeft besloten vanaf komende zomer een jaar lang met haar camper ‘Kees’ op reis te gaan. Op Instagram kondigt Geraldine aan dat de trip de eerste paar maanden in elk geval helemaal richting Turkije en Georgië gaat. Dan treft ze het overigens qua kosten, want onlangs maakten we al bekend dat Turkije bij de goedkoopste kampeerlanden van Europa hoort. Daar kun je namelijk al voor minder dan 15 euro per nacht op een camping verblijven en dat is na Albanië het laagste tarief van heel Europa.

Elke maand meer zin om te kamperen

De volgende kampeervakantie kan niet snel genoeg beginnen. Tot die tijd krijg je van ons leuke nieuwtjes, kampeertips, campingoverzichten en winacties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en bereid je optimaal voor op de komende vakantie!

Reizen als lifestyle

Het reizen zit de 34-jarige Geraldine echt in het bloed, want op TV was ze eerder al het gezicht van het programma 3 op Reis. Ze ging een paar jaar geleden al aan de slag met een gewone witte bestelbus en die is intussen getransformeerd tot haar eigen ‘paleisje op wielen’, en van alle gemakken voorzien. Waar ze samen met haar partner na bestemming Georgië nog meer naartoe gaat, maakte ze in de Instagram-post niet bekend. Maar eerder liet ze zich al eens ontvallen dat ze met ‘Kees’ graag richting Mongolië en zelfs Japan zou willen rijden. Niet bepaald alledaagse kampeerlanden dus! Wordt vervolgd…