Kampeeravonturen schitterend in de kijker

 

Terugblik op Vakantiebeurs 2024

 

Van 11 t/m 14 januari was Camp to Go te vinden op Vakantiebeurs 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor velen dé plek om met de vakantieplannen van het komende jaar aan de slag te gaan. We kijken terug op een mooie beurs met een prachtige opkomst. De beurs is door ruim 71.000 vakantiegangers bezocht. Dat is 9 % meer dan het voorgaande jaar.  Er is veel inspiratie opgedaan, er zijn nieuwe bestemmingen ontdekt en de eerste vakanties zijn al geboekt. Ben jij niet geweest? In het kort een verslag van wat je allemaal hebt gemist.

Camp to Go Startersplein: kampeeravonturen in de spotlight

Natuurlijk was Camp to Go aanwezig op dé vakantiebeurs van het jaar. Je kon ons vinden op het “Camp to Go Startersplein, waar bezoekers een overvloed aan kampeermiddelen konden verkennen. Als vertegenwoordiger van kampeervakanties waren wij er aanwezig om nieuwkomers te informeren en tips te delen met mensen die voor het eerst overwegen te gaan kamperen. Een opvallende observatie was het toenemende aantal mensen dat serieus nadenkt over een kampeeravontuur voor de eerstvolgende vakantie.

De Sterren van de stand: kampeermiddelen in alle soorten en maten

Op onze stand was er een verscheidenheid aan kampeermiddelen te bewonderen. Van de robuuste Dethleffs camper van Camp to Go tot de met de Caravan van het Jaar bekroonde Knaus Yaseo caravan, er was voor elk wat wils.

Andere hoogtepunten waren onder meer de Westfalia Nugget campervan, de winnaar van de duurzaamheidsaward EasyCaravanning Take Off, de Campwerk daktent, de compacte Kulba minicaravan, de vertrouwde Karsten tent en de praktische Camp-let vouwwagen.

Elk kampeermiddel op het plein werd gepresenteerd door een deskundige vertegenwoordiger, waardoor zowel nieuwkomers als ervaren kampeerders hun vragen konden stellen en specifieke informatie konden krijgen.

Natuurlijk was ook Mister-camping Sander Janson van de partij. De presentator van Campto Go TV op RTL4, die zelf ook een ervaren kampeerder is, gaf dagelijks inspirerende presentaties in het aangrenzende Camp to Go theater, variërend van verschillende kampeermiddelen tot handige tips voor beginners én de nieuwste innovaties op kampeergebied voor het jaar 2023-2024.De presentaties werden druk bezocht.

Winactie maakte de Vakantiebeurs nog spannender

Naast al deze geweldige presentaties was er ook een winactie voor de bezoekers. Dagelijks konden zij raden hoeveel haringen er in een ton op de stand zaten. Deze gok moesten ze online op de website doorgeven, waarbij ze zich ook konden aanmelden voor de nieuwsbrief.

En de winnaar is…

Nu, uit alle dagwinnaars, staat ons nog een spannende taak te wachten: het loten van één gelukkige persoon die de felbegeerde Isabella Camp to Go stoel heeft gewonnen. Tromgeroffel…

De gelukkige winnaar is Rob Voorbij

We nemen ook nog even direct contact met je op voor dit fantastische nieuws!

Ps: Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Geef je op voor de rubriek ‘Kampeerder in Beeld’ en wie weet hebben wij straks een leuk interview en jij twee van deze prachtige stoelen.

Onze conclusie: Vakantiebeurs 2024 was een succesvolle ontmoetingsplaats voor kampeerliefhebbers, met inspirerende presentaties en een breed scala aan kampeermiddelen. We hopen dat kampeervakanties weer op de kaart te hebben gezet.

We kijken nu al uit naar volgend jaar om nog meer avonturen te kunnen delen en kampeerliefhebbers kunnen inspireren.