Eerste Camp to Go aflevering trekt bijna 400.000 kijkers op RTL-4

Aanstaande zaterdag zie je de tweede aflevering van Camp to Go, op RTL4 (17u). We volgen Arianne en Erik, die van tv-presentator Sander Janson een joekel van een Weinsberg camper meekrijgen naar Denemarken – daar schrokken ze wel even van…

Ontmoet tijdens salsadansen

De eerste aflevering van Camp to Go trok bijna 400.000 kijkers en daar zijn we blij mee. En het wordt alleen maar leuker! In de tweede aflevering zien we Arianne Zevenbergen en Erik van der Velde. Zij leerden elkaar kennen tijdens een cursus salsadansen en zijn al vijf jaar een stel. Ze wonen niet samen maar ze ‘latten’: ze hebben allebei nog pubers thuis en dan is een eigen huis wel zo prettig. Wel wonen ze in hetzelfde dorp, op een steenworp afstand van elkaar. Arianne heeft haar eigen praktijk en is energetisch therapeut. Erik werkt in de bouw als assemblage coördinator. Daarnaast werkt hij graag met z’n handen, liefst met hout – zo heeft hij een tuintafel en stoelen gemaakt voor Arianne, die trouwens dol is op een beetje ‘rommelen’ in de tuin.

Weinsberg CaraCore

Back to Basic

Erik en Arianne zijn graag in de natuur en in het dagelijks leven zijn ze bewust bezig met duurzaamheid, om die natuur zo mooi mogelijk te houden. Het fijne van kamperen vinden ze dan ook dat je meteen in de natuur stapt als je je bed uitkomt. Ze houden van back-to-basic, van kleine campings: “We hebben niet veel luxe nodig”, zegt Arianne, maar stiekem zijn ze wel op zoek naar een leuke camper.

Terrassencamping Silkeborg

Zaterdag (en zondag) bij RTL4!

Sander Janson verrast Arianne en Erik thuis, ook om even kennis te maken. Hij laat ze zien met welk kampeermiddel ze op stap mogen naar Denemarken en verklapt dan ook meteen welke camping de eindbestemming is van de reis: Terrassencamping in Silkenborg. Je leest het deze week, in de volgende blog.
En je kunt het natuurlijk ook zien, aanstaande zaterdag 12 november, om 17u bij RTL4. Of in de herhaling, op zondag 13 november, omstreeks 11.30u, ook op RTL4.