Het wordt zo’n beetje de allereerste beurs sinds die afschuwelijke coronaperiode: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (6 t/m 10 oktober). Tijdens het leukste kampeerevent van Nederland maak je kennis met de nieuwste kampeermiddelen, accessoires en kampeersnufjes. Zodat jij je volgende roadtrip tot in de puntjes kunt voorbereiden! Hier lees je wat je kunt verwachten.

Tijdens de Jaarbeurs in Utrecht waan je je op de grootste camping van Nederland! Je vindt er de nieuwste modellen caravans, campers en vouwwagens, maar ook tenten, daktenten, vouwwagens én de handigste kampeeraccessoires. Verder is er een interessant theaterprogramma en kun je zelf je kampeerskills upgraden tijdens de workshops. En… de ticketverkoop is al gestart!

Probeer zelf de nieuwste fietsen en e-bikes

Sportief in de bergen, of comfortabel toeren langs rimpelloze meren: geen kampeerder die zonder fietsen op vakantie gaat! En de ontwikkelingen staan niet stil of fietsgebied. Van sportieve fietsen tot krachtige e-bikes. Uitproberen? Dat kan op het grote fietsparcours tijdens het kampeerevent. Niet alleen kijken dus, maar meteen zelf testen!

Oppompbare tenten, vouwwagens en legendarische merken

Weleens bijgehouden hoe snel je een tent kunt opzetten? Met de oppompbare tenten van Karsten ben je binnen een mum van tijd klaar. En bij de vouwwagens breekt de TakeOff alle records: gebruiksklaar in 30 seconden Ook de legendarische De Waard tenten zijn aanwezig, net als de sierlijke tunneltenten van Bax. Op het gebied van vouwwagens kijk je straks je ogen uit bij de nieuwste modellen van Alpenkreuzer, Holtkamper, Campwerk en Camp-let. Primeur: Campooz neemt z’n nieuwe Red Ruby tenttrailer mee naar Utrecht!

De nieuwste campers en caravans

Liever wat meer luxe en comfort? Wat dacht je van de caravan? Kom lekker proefliggen in de nieuwste modellen van Adria en Weinsberg verbaas je bij Knaus over de eerste compleet gasloze caravan van dit merk! De Knaus Sport ePower heeft standaard-airco aan boord plus elektrische verwarming en je kookt op inductie. Bij de campers kruip je achter het stuur van Carthago, Benica, Malibu, Weinsberg, Knaus en Rapido. Ook Adria is van de partij, met het vernieuwde vlaggenschip Adria Sonic: een luxe reispaleis op wielen – die moet je echt van binnen zien!

Kampeersnufjes en handigheidjes

Kampeerspullen waar je gewoon blij van wordt? Ook daarvoor kom je langs! Van de voortenten van Bax, Doréma en Isabella tot de hipste serviezen, kooktoestellen en fietsendragers. En van duurzame zonnepanelen en lithium accu’s tot satellietschotels en caravanmovers. Want waarom nog trekken en duwen aan je caravan? Gemak dient de mens!

Meer weten over het event, over tickets, data & tijden?
Neem een kijkje op de site. Hier vind je direct alle praktische informatie.