Steun & toeverlaat Camp to Go overleden

Met grote droefheid en ontsteltenis hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze Camp to Go steun & toeverlaat, Hans Louwers, op 55-jarige leeftijd. Dat gebeurde dinsdag 13 september in het ziekenhuis in Veldhoven.

Hans was een bekende persoonlijkheid in de kampeerwereld, een boegbeeld voor de kampeerbranche. Hij werkte vanaf 2004 in het kampeerwereldje; eerst bij BOVAG en daarna als bestuurssecretaris van de branchevereniging Kampeer & Caravan Industrie (KCI), waarvan Camp to Go onderdeel is.

Passie voor de kampeerwereld

Hans had een grote passie voor de kampeerwereld, een groot hart met een tomeloze creativiteit, inzet en betrokkenheid. Een appje of een mailtje beantwoordde hij altijd binnen enkele minuten en uitzoekwerk duurde zelden langer dan een paar uur. Hans was dag en nacht bereikbaar en hij was er trots op om de kampeersector als woordvoerder van de Kampeer & Caravan Industrie te mogen vertegenwoordigen.
We hebben Hans leren kennen als een zeer optimistisch en aimabel mens, met visie en een open mind – een drijvende kracht binnen het bestuur en binnen de filmcrew van ons tv-programma. Hans wist altijd feilloos en op het goede moment de juiste snaar te raken. Ook richting pers, om kamperen op een positieve manier over het voetlicht te brengen.

Boegbeeld voor de hele sector

Hans gaf gezicht aan de kampeersector. Als presentator tijdens interne en externe evenementen, maar ook als woordvoerder als hij journalisten te woord stond. Met Hans was er altijd een optimale samenwerking. Gezamenlijk optrekken met Hans voelde eerder als samenwerken met een vriend dan als samenwerken met een collega.
Met groot verdriet moeten we vaststellen dat een groot motivator en inspirator is heengegaan. Wij zullen zijn enthousiasme en toewijding zeer gaan missen en wensen familie, vrienden en andere naasten veel sterkte bij het verwerken van dit immense verlies.

Leo Diepemaat,
Voorzitter, namens het KCI-bestuur